reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja właśnie siedzę i zapijam smutki piwkiem i zajadam Czekoladą :(
Mój Dziadek dzisiaj zmarł, ten co do szpitala trafił. Winna wszystkiemyu była coraz bardziej dająca się we znaki woda w płucach, lekarze nie zdołali nic z tym zrobić, leki nie działały a organizm nie walczył, 2 ostatnie dni dziadek był na respiratorze :( cholernie mi przykro, ale L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Witam!
Na wstępie:
Zobacz załącznik 546897
dla Aylin! MsMickey! i Iwon - i to podwójny!!! :-D

Jako moderator strzegący porządku na forum pozwolę sobie zabrać głoś w dyskusji "jajecznej" - jako postronny obserwator absolutnie nie odniosłam wrażenia, że ktoś kogoś obraził, lub miał taki zamiar. :tak:

I jeszcze w temacie jajek - Zosia ma uczulenie na żółtko, ale póki co na jajka z jednego źródła, bo jak ja jej daję to wysypka wychodzi a jak niania to nie :dry: Dzisiaj zamówiłam jajka "od gospodarz". Od specjalnych kur, o niskiej zawartości cholesterolu ;-)
No i co to Twoje dziecko takie bezproblemowe, co? Ładnie śpi, pięknie je. Tak być nie może :rolleyes:
Nie wiem, skąd jej sie to wzięło. Ale jest strasznie zawzięta, więc pewnie w przyszłości da rodzicom popalić ;-)
Przecież nikt tu nie pisze, że dał dziecku puszkę coli czy chipsy bo tak fajnie chrupał...
Ja bym się wcale nie zdziwiła. Może nie tu, ale na fejsie... ;-)

wiecie ze dostalam drugi wozek? ten zgubiony! co ja mam teraz z tym poczac:szok::-D
Jakby co to też jestem chętna :tak:

Ja dostałam śpiworek gratis ;-)
ja dziś zrobiłam zupkę z ryżem jaśminowym hmmmmmmmmmmmm ciekawe jaka będzie reakcja :-D:-D:-D
Jest coś takiego? :szok:

ja jeszcze do kisielku zaproponuję budyń własnej roboty lub naleśniczka z owockami:)
Jak robisz naleśniki?
Aczkolwiek ostatnio woli produkty typu: gazetka, opakowanie kartonowe, uchwyt niekapka, bateria??
O tak! Papier jest the best! :-D

Ja powiem tak.. Kiedyś schematów nie było, dzieci jadły wszystko i jakoś populacja przetrwała ;-). Wszystko w granicach rozsądku, i przyznam się, że sama dawałam już np. danonki i wyrodną matką się z tego powodu nie czuję ;-), a co..
Niby tak, ale w jakim stanie...:sorry2:
kurde mam 4 butelki brownsa i nie wiem co z nimi zrobić, czy to nie wstyd wystawić je na allegro ???
Ja myślę, że tak, bo nowe są drogie, a smoczek to przecież sobie ten ktoś wymieni...

Rysica bardzo współczuję wiem co czujesz i czytając to odrazu mi się przypomina śmierć mojej babci i mamy ehhhhhhhhhh

maćku tak tak jest ryż jaśminowy :-D, ja daję małej najczęściej jajka od zielononóżki na początku mi wymiotowała a teraz już jest dobrze, ale ja daję co drugi dzień całe żółtko

Ostatnia edycja:
Kiedy ja się z Wami napiję hmm:confused:

Alijenka moja koleżanka sprzedaje wszystko na allegro i ma chętnych, ja chyba też zacznę, a w zamian będę coś kupować młodemu :)

Iwon czarownica:elvis::elvis:

Pampersy 3pierwsze słyszę

OD JUTRA BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!! ZDROWE JEDZENIE I RUCH (trzymajcie za mnie kciuki)

Dzięki za przepis na budyń, ale średni mi się opłaca kupowanie paczki mleka na jeden budyń
:crazy: aaa już wiem w rossmanie chyba bebilon jest w saszetkach jednorazowych.

Rysiaca <tule>

Aylin ja się nie spotkałam z 3 +, z 4+ tak, ale z 3+ nie :no:

Rysica przykro mi :-:)-:)-( Przerabiałam śmierć bliskich osób dwa razy - najpierw mama, potem ukochana babcia. Trzymaj się!

Aga trzymam kciuki, ja też się ciągle zabieram za siebie i ciągle od poniedziałku tylko nie wiem którego !!!!!!!!!!!!

wiecie co jestem sama zła na siebie że nie mogę się zdyscyplinować :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Rysica - przykro mi. Trzymaj sie

Maćku dziekuję za karnego i przyjmuje go z radoiścia. A w temacie jaj - podobno przepiórcze sa mniej alergenne.

Doczytałam na opakowaniu 3+ sa od 5 do 10 kg. Ale ja mam jeszcze 6 paczek 3 :) wiec mnie jeszcze dluuuga kariera z pieluchami w tym rozmiarze czeka :p

Do góry