reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka zuch chlopak nie chcial zeby sie zmarnowaly i dywan nakarmil :) a co do dziecka sasiadow my mamy podobnie ale tylko do 21 na szczescie

MsMickey u nas zima na calego...

Sunshine i tak potem sie mala opiekuje ? szooooook

Iwon no to pieknie :) ja tez tak uwierzyc nie moglam jak pierwszyy raz przespal ... ale czlowiek latwo sie przyzwyczaja :p a pozniej ma klopsa jak znowu zaczyna wstawac :D

Josie nie stresuj sie ... nic sie nie stanie ... a kiedy do lekarza z takim siusiakiem ??

Rysica u nas sie ladnie sciaga ... jeszcze tylko na koncu prawie jest przyklejone

Muńka ciesze sie ze operacja sie udala ...

Polaa
bedzie lepiej ... a Kuba maly cwaniaczek :D

Kasiekz przed zebami spalismy 21-7 :p

Alijenka a mama czemu nie spi? :p

my dzisiaj spalismy choc kolo 4 zaczal gadac ale dalam wode smoka poszlam spac i chyba zasnal bo obudzil sie kolo 7

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon Alijenka gratuluję pzrsepanej nocki!

U mnie też rewelacja jak na nasze ostatnie nocne przygody, bo młody spał (znowu) całą noc u siebie w łóżeczku, obudził się tylko o 3 na mleko i poszedł spać dalej aż do 6.20 :)

Muńka straszna historia!:szok: my tez nie odciągamy, bo pediatra nie kazała, ale teraz mu tam zaglądała z powodu tej bakterii, ale wszystko było w porządku
a co do maty to nie wiem co bym zrobiła... a nie da się najpierw jakiś prywtanych badań zrobić a jakimś labolatorium? bo w sumie to by trzeba było nagłośnić taką sprawę, ale może lepiej mieć pewność, że na prawdę jest co...:zawstydzona/y:

Macku zdaje się, że o Zosi zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: spóźnione STO LAT!!!

Jak myślicie?? zrobić aferę na FB ????? może będę sławna!!! :-p:-p:-p;-)

dawaj :) a nuż szczura przebijemy :p

a ja dziś mam jakieś chore nauki przed chrzcinami !!!!!!!!!!! tak mi się chce tam iść że masakra, a tym bardziej że będę musiała zostawić małą z moją siostrą i to w godzinach kąpieli :-:)szok:

hę?? ja nie miałam

Poza tym dzień dobry

i wracam do pracy :)

Niespodzianka jak byliśmy w październiku to nie było problemów ze spaniem Wojtusia, teraz od pierwszej nocy coś było nie tak ale On po prostu juz sie pewnie wtedy złe czuł, bo pierwszego dnia spadł z tego łóżka i Go na pewno bolało a drugiego zaczęła sie juz biegunka. Nie wiem jakby było, gdyby było wszystko ok. Mam nadzieje, ze dobrze :)

Spóźnione sto lat dla dziewięciomiesięczniaków !!!!

Muńka super, że operacja się udała.

Gratuluję przespanych nocek.

U nas dziś godzinna przerwa w spaniu. Obudził się o 5:15 zaplakany i usnal dopiero jak go polozylam na sobie i usiadlam w fotelu. Chyba cos mu się przysnilo niedobrego.

Przy siusiaku nie majstruje. W przychodni kazali ale wdalo sie zapalenie i od tego czasu rzadko podczas kapieli K ściąga lekko.

Mate do kapieli polecam z Ikea. Z karta zapłaciłam za 15zł.

Faldek bylo u nas zawsze duzo i wciaz ta ilosc sie utrzymuje. Szyi tez brak. Po mamusi to wszystko jak nic.

Ostatnia edycja:
Alijenka rzeczywiście dziwne z tymi naukami ale widocznie każda parafia jest inna. Co do spania to ja w dzien tez nie potrafię, pózniej jestem nie do życia. I zła jak nie wiem.

Ahjo!

Dzieki,ze cieszycie sie razem ze mna z wiesci pooperacyjnych :-)

Sorki,ze nie odpisuje konkretnie na posty ale w telefonie nie ogarnelam cytowania wielu,a bez tego nie pamietam co komu.

Jakos mi glupio przy tesciowej siedziec przy kompie;-) wchodze na chwile wieczorkiem,ale lubimy sobie po kolacji posiedziec przy stole,napic sie alko i gadac,wiec czasu mam niewiele.

Z ta mata to jeszcze wieksza porazka skoro Wy tez macie i nie jest ok.
Moja z Ikei,tak jak MsMickey jest ok. Nie smierdzi i nie farbuje.

Badania samej maty kosztowalyby majatek. Moi rodzice gadali z ludzmi z firmy i podobno byli bardzo zainteresowani tematem,bo nikt jeszcze nie zglaszal,ze z mata cos nie tak. Ciekawe...

Myslicie,ze przebije szczura??? Oj juz widze swoja twarz na pierwszych stronach gazet:-)

Jutro jedziemy odwiedzic tescia i ja zostane do niedzieli u siorki! Juz sie mie moge doczekac,bo juz 2 miesiace nie widzialysmy siebie i swoich dzieciakow. Ona nie widziala jak Gabi czworakuje i wstaje,a ja nie widzialam jak Filip sam chodzi. Ehhhh...ta odleglosc.

Iwon - piosenka jeszcze nie jest dopracowana,bo czasu mam na to malo,ale jak skoncze to wrzuce na stronke i dam Ci znac. I nie przyzwyczajaj sie do dobrego :p Gabi tez wczeniej lepiej spala :p

My tez mielismy spotkanie przed chrzcinami ale bardziej organizacyjne. Moja siora w poznaniu tez.

Ostatnia edycja:
Witam snieznie

Normalnie w jakim szoku bylam dzis rano :szok::szok: jak zobaczylam snieg:szok: Prawie godzine zajelo mi dojscie do pracy w sniezycy normalnie 30min i o 10 bylam jako pierwsza, potem przyszedl moj szef i siedzimy sami :baffled: chwile posiedzimy i wracamy do domku :-p
Przynajmniej mam taka nadzieje :-D

Polaa to masz dobrze z Wojtusiem. A wlasnie mialam pytac Ciebie i Sunshine jak Wam sie dzieci przestawily w Pl. Czy byl problem z wieczornym zasypianiem itp? Wiem, ze w szpitalu to inaczej, ale jak bylam poprzednim razem?

Moja jak miala 2-3miesiace i bylismy w PL to nie bylo problemu a jak bylismy w grudniu i miala6 miesiecy to pierwsze nocki byly ciezkie ale samo zasypianie nie tylko jak sie przebudzila w nocy to now miejscei chyba sie bala :sorry2:

Sunshine i tak potem sie mala opiekuje ? szooooook

nie jest tak zle jakos daje rade :-p

reklama
Przerwa. No to kawa :tak:

Niespodzianka wysprzątasz i moje, plis, plis, pliiiis? :sorry2:;-)

Rysica ładne zdjęcie in white ;) Wrzuć więcej do galerii, lubię oglądać Twoją bąbelkę ;-)
Ale Ci się fartnęło z tym zestawem za 10 zeta. Szczęściara ;-)

Kasiekz mój też więcej i dłużej spał jako wczesny niemowlak. To były czasy - jedna pobudka na uu i dalej w kimono. Potem jeszcze co 1h w ciągu dnia, ech.. :sorry2:

Siemanko

U mnie dziś cała nocka przespana jupiiii :-):-D

Witaj w klubie ;) A po browarku sen jest jeszcze piękniejszy, prawda? :-D

Muńka czekam, czekam. Jestem bardzo ciekawa Twojego wykonania :tak:

Do góry