reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
sry Maghdalena,ale serio ciesze sie ze tu jestes hehe naprawde lzej mi na sercu wiedzac ze nie jestem sama z takim tobolkiemIzaV, no ślicznie Tadzio wygląda, tak sobie rączkę ułożył jakby na podusi spał
Ty jesteś w wieku ciążowym gdy trzeba zrobić badania na cukrzycę, to to nasze słynne picie obrzydliwej glukozy. Moja ciąża młodsza od Twojej o 2 tyg, a już mam plus 8, więc nie panikuj, nie Ty jedyna, Darling!))
no i tak to ta glukoza, bodobno mozna samemu sobie kupic z aptece o smaku malinowym lub cytrynowym heheh
mi dzis ta fajna polozna z basenu poradzila picie GAZOWANEJ wody z magnezemz woda dziewczyny moga miec racje, ja tez staram sie nie pic za duzo.

ale to chyba troche dziwne nie?
All me cieszę się, że wszystko ok.
Ale to chodzi o to żeby właśnie dużo pić. Jak się za mało pije to płyny się odkładaja.
IzaV mój lekarz zaleca mi pić muszyniankę, ona też jest z magnezem.
Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankę
którą w ciąży bardzo poleca jeść.
Iza super ze wizyta udana
kg sie nie przejmuj, teraz mozesz juz mniej przybierac, a z woda dziewczyny moga miec racje, ja tez staram sie nie pic za duzo.
Ale to chodzi o to żeby właśnie dużo pić. Jak się za mało pije to płyny się odkładaja.
IzaV mój lekarz zaleca mi pić muszyniankę, ona też jest z magnezem.
Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankę

Maghdalena
Co mnie sorasz, przecie od tego tu jesteśmy co nie? Ja też się cieszę, że nie jestem sama z tobołkiemsry Maghdalena,ale serio ciesze sie ze tu jestes hehe naprawde lzej mi na sercu wiedzac ze nie jestem sama z takim tobolkiem![]()
(...)
Maghdalena
Mój nie, ale gdybym zapytała to by mi zrobił wykład, bo jest gadułą(...)
Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankęktórą w ciąży bardzo poleca jeść.
To zdradź, powiedz gdzie ta dobra kaszanka, bo ja jakoś jeszcze w Wwie na dobrą nie trafiłam :-/
IzaV i Lewan -gratuluję udanych wizyt!!!
All-me -cieszę się,że z dzidzią wszystko ok.
Tosca- mój gin to jest jakimś szczególnym maniakiem dietowym.Nawet się co chwila chwali ile sam już zrzucił.Wypytuje się mnie co jadam i podkreśla,że mogę jeść często ale zdrowo i nietucząco.Przez te jego gadki to ja przed wizytami tylko się tą swoją wagą stresuję.Ostatnio nawet jak zobaczyłam,że przytyłam 3 kg,to kilka dni ciągnęłam tylko na jabłkach i obiedzie.Zrzuciłam 2 kg i nie wiem,czy to w końcu dobrze,czy źle,że tak na mnie ten gin działa,że boję się go zawieść
.Ale przyznam,że na tym dietowym jedzeniu lepiej się czułam-więcej energii...
IzaV- nie tylko Maghdalena- ja też przecież z tych więcej rosnących
.Miałam już 10 na plusie,tylko 2 kg ze strachu przed ginem zrzuciłam także zostaje mi 8
All-me -cieszę się,że z dzidzią wszystko ok.
Tosca- mój gin to jest jakimś szczególnym maniakiem dietowym.Nawet się co chwila chwali ile sam już zrzucił.Wypytuje się mnie co jadam i podkreśla,że mogę jeść często ale zdrowo i nietucząco.Przez te jego gadki to ja przed wizytami tylko się tą swoją wagą stresuję.Ostatnio nawet jak zobaczyłam,że przytyłam 3 kg,to kilka dni ciągnęłam tylko na jabłkach i obiedzie.Zrzuciłam 2 kg i nie wiem,czy to w końcu dobrze,czy źle,że tak na mnie ten gin działa,że boję się go zawieść

IzaV- nie tylko Maghdalena- ja też przecież z tych więcej rosnących

.Miałam już 10 na plusie,tylko 2 kg ze strachu przed ginem zrzuciłam także zostaje mi 8

reklama
Maghdalena
Toska, dzięki! Nigdy nie byłam na Le Targ'u, a mam dość blisko. To jutro idę do Pana Kiszki
myślisz, że około 13-tej jeszcze warto iść?
Ostatnia edycja: