reklama
martka273
Fanka BB :)
hola
chciałabym,żeby ta dobra passa dr M trwała również do mojego crio....:-) ale super!
tequila nasza sekretarka poszła wczoraj na L4, i jest to okropne, ale się cieszę,że przez jakią czas nie będzie machać brzuchem codziennie....Przepraszam wszystkie cieżaróweczki
Pewnie bym się cieszyła z nią,ale jej tak nie lubię, nie dlatego,że jest w ciąży, od początki jej nie lubiłam...

tequila nasza sekretarka poszła wczoraj na L4, i jest to okropne, ale się cieszę,że przez jakią czas nie będzie machać brzuchem codziennie....Przepraszam wszystkie cieżaróweczki

Tequila - ja w Katowicach to znam tylko restauracje - Wiejską Chatę, Marysin Dwór, Stare i Nowe (dzisiaj bylam tam na imprezie z pracy) noi Kryształowa Gesslerowej. Co myślisz o Silesi? Tam jest wszystko, restauracje, kawki, lody i każdy trafi, nie ma też problemu z parkingiem:-) Proponuję, żebys Ty jako główny pomysłodawca wskazała termin i miejsce;-)
Asia - Bielsko to piękne miasto drogę znam na pamięc zarówno z Krakowa jak i Katowic. Niezłą zime mamy w tym roku - jak u Ciebie pada to w Krakowie też chociaż to inne województwa to jesteśmy w jednej strefie klimatycznej. Katwice w tym roku znacznie łagodniej przechodzą zimę.
Asia - Bielsko to piękne miasto drogę znam na pamięc zarówno z Krakowa jak i Katowic. Niezłą zime mamy w tym roku - jak u Ciebie pada to w Krakowie też chociaż to inne województwa to jesteśmy w jednej strefie klimatycznej. Katwice w tym roku znacznie łagodniej przechodzą zimę.
Kinga_1
Asia_77 - ja dzisiaj jem ostatni pychotki, bo właśnie jutro już przechodzę na dietę. Mam już rozpisaną przez dietetyka i będę stosować. Przez te 3 stymulacje w sumie mi przybyło z 5 kg, a to już jednak sporo jest i czas zgubić.
dagnes78
Asia, ja też wiecznie na diecie, jessu teraz po tych hormonach to utyłam, że aż mi niefajnie... nie martw się, ja 2 hamburgery wtrząsnełam jak wróciłąm 
Kinga_1
reklama
dagnes78
no i Kinga jest! hello kochana, może się dołączymy z Asią do twojej dietki
:-):-)
Podziel się: