reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hola :-D chciałabym,żeby ta dobra passa dr M trwała również do mojego crio....:-) ale super!
tequila nasza sekretarka poszła wczoraj na L4, i jest to okropne, ale się cieszę,że przez jakią czas nie będzie machać brzuchem codziennie....Przepraszam wszystkie cieżaróweczki :zawstydzona/y: Pewnie bym się cieszyła z nią,ale jej tak nie lubię, nie dlatego,że jest w ciąży, od początki jej nie lubiłam...

Tequila - ja w Katowicach to znam tylko restauracje - Wiejską Chatę, Marysin Dwór, Stare i Nowe (dzisiaj bylam tam na imprezie z pracy) noi Kryształowa Gesslerowej. Co myślisz o Silesi? Tam jest wszystko, restauracje, kawki, lody i każdy trafi, nie ma też problemu z parkingiem:-) Proponuję, żebys Ty jako główny pomysłodawca wskazała termin i miejsce;-)
Asia - Bielsko to piękne miasto drogę znam na pamięc zarówno z Krakowa jak i Katowic. Niezłą zime mamy w tym roku - jak u Ciebie pada to w Krakowie też chociaż to inne województwa to jesteśmy w jednej strefie klimatycznej. Katwice w tym roku znacznie łagodniej przechodzą zimę.

Asia_77 - ja dzisiaj jem ostatni pychotki, bo właśnie jutro już przechodzę na dietę. Mam już rozpisaną przez dietetyka i będę stosować. Przez te 3 stymulacje w sumie mi przybyło z 5 kg, a to już jednak sporo jest i czas zgubić.

kiwisia jak dla mnie miejsce idealne masz rację silesie wszyscy znaja i wszyscy trafią no to miejsce ustalone a termin.. dziewczyny piszcie kiedy byście miały ochotę się spotkać!!!!

kiwisia mamy 20 cm śniegu :wściekła/y: . Dziękuję za pochwałe Bielska :szok: jeszcze od nikogo nie słyszałam czegoś takiego. No,że Kraków to i owszem ale Bielsko????:szok::szok::szok::szok::szok:
Silesia jest jak najbardziej ok chyba ,że City Rock

Asia, ja też wiecznie na diecie, jessu teraz po tych hormonach to utyłam, że aż mi niefajnie... nie martw się, ja 2 hamburgery wtrząsnełam jak wróciłąm ;)

DOBRANOC wszystkim :-)

slodkich snow.JPG

Załączniki

• slodkich snow.JPG
    slodkich snow.JPG
    27,6 KB · Wyświetleń: 29
Kinga ja wiem,że to dieta indywidualna, ale bardzo proszę streść mi w kilku słowach jej reguły. Ja mam tendencje do tycia, powinnam trochę stracić przed stymulacją 160 cm , waga 65 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry