reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mgielka888 - cudna betka. Mega gratulacje :-) Aleś poszalała z wysokością :-D

Avocado - piękny przyrost kochana. Super. Teraz tylko musisz cierpliwie czekać na usg.

Molla - z Ciebie to w ogóle jest taka pozytywna "aparatka" :-D Wprowadzasz tutaj na forum bardzo pozytywną atmosferę. Jak czytam Twoje posty to zawsze się uśmiecham.

Hope71 - niestety z mazurkami nie pomogę ( nie robię, bo nikt u mnie czegoś takiego nie jada). Za to mam przepis na babkę drożdżową taką dla leniwych ( prawie sama się robi). W dodatku nie ma opcji, żeby nie wyszła. Jakby ktoś chciał to tutaj przepis Wielkie Żarcie - Przepis - Babka drożdżowa bez wyrabiania

Avocado, Mgiełka piękne bety macie...:-Dja też takie chce!:-p
Dagnes dopisałam ciebie i siebie do listy.

22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
23 marzec Lulin kolejna wizyta przed crio
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś
udane crio
Marzec/kwiecień Fusun -
owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

hej dziewczęta:happy2:. Ja jednak wybrałam się na betę. nie jest tak imponująca jak Mgiełki - Mgiełka OGROMNE GRATULACJE- ale urosła i jest teraz 649,1.

właśnie się dowiedziałam że moja kolejna znajoma jest w ciąży :-( smutno mi się zrobiło.. i znowu zwątpiłam w moje szczęście..

reklama
Do góry