reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

TeQuilla - kochana nie smuć się. Przecież masz już swojego dzieciaczka, a tego drugiego też będziesz miała ( lub może nawet dwoje :-)). Ja przez jakiś czas tak miałam, że jak zobaczyłam kogoś w ciąży to od razu depresję łapałam. Ale teraz mi przeszło i jak widzę to mówię sobie, że to na szczęście ( lub omen raczej) i że to świadczy, że mi też już niedługo się uda.

reklama
kinga ja sobie powtarzam cały czas że przecież mi też się uda i że fajnie że innym się udaje ale za każdym razem reaguję tak samo, niby się cieszę razem z kimś a w środku tak boli, ta moja znajoma rok temu wyszła za mąż a za 7 tyg już rodzi..dlaczego innym się udaje od razu a my musimy tak cierpieć i tak się starać o swoje maleństwo?? to takie niesprawiedliwe! mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi?!

TeQuila- wiem co czujesz mam to samo, gdzie się nie obejrzę czy to w rodzinie, czy jakaś kumpela, ba... moja kumpela z drugim w ciąży, ja jeszcze z pierwszym nie jestem. Generalnie cieszę się, ale jest mi smutno, że ja jeszcze nie jestem w ciąży. Ale wiesz co Ci powiem, boje się z nią spotkać i nie wiem dlaczego. Wydaje mi się, że mogę się rozpłakać na jej widok i to może dlatego, sama nie wiem.

Cześc dziewczynki,
Nie miałam dostępu do netu - strasznie się za Wami stęskniłam.
Gratuluję wszystkim zaciążonym i trzymam kciuki za spokojne 9 mcy :-)
Hope - przeganiamy smuteczki chociaż pogoda nie sprzyja. Pamiętaj, że od pierwszej chwili po transferze już jesteś mamą:-)
Molla - piąteczka to szczęśliwa cyfra. Ja też miałam piąteczke z tego mam dwójeczkę dzieci i jeszcze jedno maleństwo czeka na zimowisku. To ostatnie planuję oddac do adopcji jak urodzę Zuzię.
Tequila - czy mogłabym się dołączyc? Nie wiem czy chcecie ciężarówke invitrówkę na spotkaniu i to w dodatku małopolankę. Chętnie bym się z Wami spotkała - jakoś nie widzę na forum dziewczyn z Małopolski.
Za wszystkie stymulujące i oczekujące ściskam kciuki.
Zabieram się za czytanie forum - musze nadrobic zaległości.

mgielka ale super betka!!! mega gratulacje, bliźniaki będą na bank:tak::-)
hola u ciebie też ładny przyrost gratulacje!!!:-)
Lulin powodzenia jutro na wizycie;-)

kiwisia taaaaaakkkkkkkk oczywiście że tak :-D musisz się tylko liczyć z tym że wszystkie będziemy obłapiać twój brzuszek bo wiesz to szczęscie przynosi także nie zakładaj jasnej bluzeczki :-D:-D:-D:-D:-D problem tylko z terminem bedzie i miejscem bo nikt niczego nie proponuje :-p

reklama
Do góry