reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Anka także proponuje dokupić, nawet jesli maluszek ma krótko nosić, np 2 tyg. to nie wyobrażam sobie z 2 sztukami dać radę. Może jakies body z krótkim rękawem, rampers, polspioch , pajacyk żeby w razie czego nie biegać.

reklama
To nie jest tak, że mam zamiar w w 2 ciuszkach na zmianę dziecko chować... Mam sporo ubranek na 62 i myślałam, czy może nie korzystać z tych ubranek...? Dokupię jeszcze kilka sztuk na 56-58 cm...

Boję się porodu przedwczesnego ze względu na nadciśnienie i krążek - wyciągną go w 32 tc i wtedy będzie siedzenie na bombie...

Anka ja mam po 6 sztuk ( body, śpiszki, kaftaniki, ) na rozm. 56 i na 62 , dodatkowo jakieś dresiki bluzy i z dwie sukieneczki...
śpię spokojnie zwłaszcza że I-wszą księżniczkę urodziłam 3 tyg wcześniej i topiła się długo w rzeczach 56-62

no a u mnie księżniczka urodzona w 36 tygodniu i wszystko na rozmiar 56 zostało oddane ;-) bo niunia miała 59cm długości, więc nie ma reguły,
ja mam troche rzeczy na 56 ale to tak pare, reszta to od 62 i spokojnie możesz nakładac te od 62... tylko do szpitala weź sobie coś na 56

To nie jest tak, że mam zamiar w w 2 ciuszkach na zmianę dziecko chować... Mam sporo ubranek na 62 i myślałam, czy może nie korzystać z tych ubranek...? Dokupię jeszcze kilka sztuk na 56-58 cm...

Boję się porodu przedwczesnego ze względu na nadciśnienie i krążek - wyciągną go w 32 tc i wtedy będzie siedzenie na bombie...

Anka dlaczego już w 32tc Ci go wyjmą? przecież większość porodów zaczyna się około tygodnia dwóch od momentu zdjęcia krążka więc to jest za szybko!

reklama
Do góry