reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Powiem Wam że nie ma co kupować za dużo !!! Mój M jak miał 6 miesięcy to rozm. 68 nosił już teraz ma rok i 4 miesiące i nosi duże 86 i 92 niektóre:-D
12 kg waży:-):tak:;-)

Ja miałam dużo ciuszków na niego i niektórych ani razu mu nie założyłam...
Na córunie mam reklamówkę z biedronki:-D różowych na 56-62 od koleżanki , dokupię coś nowego do lekarza żeby było i koniec :tak:

reklama
No fakt - ale jeśli planujesz cesarkę lub boisz się porodu przedwczsnego, to raczej aż tak wielkiej dzidzi nie urodzisz. Ja przynajmniej biorę to pod uwagę. Moje koleżanki w moim wieku wszystkie rodziły przed terminem - więc też się tym kieruje. Myślę, że warto byłoby dokupić jeszcze z dwa pajacyki.

a ja mam pytanie czy kupujecie takie termoopakowanie na butelkę? jak tak to jakie...
a drugie pytanie co myślicie o butelce Medela Calma-ja się zastanawiam...bo jednak chciałąbym zawalczyć o laktację.

Justyna ja miałam termo opakowanie od początku ale zaczęło się przydawać dopiero tej zimy bo małego karmiłam rok a latem nie było mi potrzebne !

Co do podgrzewacza zastanawialiśmy się ale w końcu nie mamy, jak pojechaliśmy do Częstochowy , na wakacje -dalekie podróże , to zatrzymywaliśmy się na stacjach benzynowych i nigdzie nie było problemów by podgrzać wodę bądź zupkę.:tak:

Coleta ja to przy Kubie używałam i byłam bardzo zadowolona, teraz też idziemy w TT

Ania ja mam dużo bodziaków itp w rozmiarze 56-62 ew.0-3- miesiące. Po cięciu nie będę stała przy misce i prała, a pralka też musi się czymś napełnić:-D:-D Kubę często przebieraliśmy, bo to się ulało, to się osikało itd. a nie wyobrażam sobie żeby leżało w takim opaćkanym bodziaku. Przy Kubie nie mieliśmy zbyt wiele w najmniejszym rozmiarze, bo każdy mówił,że szybko urośnie i nie warto, a potem mąż ganiał i dokupował bo jednak trzeba było. Teraz obkupiłam się na zaś - najwyżej do domu dziecka oddamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry