reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Misia, fajna pościel - zapisałam sklep w ulubionych bo ten zakup jeszcze przed nami.

A oto mój last minute zakup (miałam już nie kupować ubranek bo wszystko już mam, tak mi się przynajmniej dziś wydaje) ale nie mogłam się oprzeć... no i to tak na przyszłość:
32366484.jpg 79011357.jpg

Załączniki

• 32366484.jpg
    32366484.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 79011357.jpg
    79011357.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Siwiutka fajne gadżety, ale nie wiem, czy mając małe dziecko będzie czas na zapisywanie tak szczegółowo z której piersi się karmiło...

Dziewczyny ile szt. ubranek w rozmiarze 56-58 macie? Ja mam 2 szt. i nie wiem, czy nie za mało :crazy: Kupuję różne ubranka, ale od 62...

Ja mam więcej w rozm. 56 ewent. 0-3 ms. Moja Gośka się w 62 topiła przez pierwsze 2 miesiące. No ale syn znajomych natychmiast używał 62 i szybko przeszedł na 68. Z drugiej strony teraz szybko po urodzeniu dziecka, jak sprawdzisz wymiar, możesz dokupić.

ja mam dużo na 56 rzeczy-ale to głównie od koleżanek podostawałam-ale mam conajmniej po 5-6 kompletów wszystkiego. 2 szt to mało-wystarczy niech się uleje czy coś z pieluszki wycieknie i już trzeba przebrać...
A co do Linomagu-mam dobre zdanie, jak pracowałam w żłobku to bardzo sobie chwaliłam tą maść i jeszcze alantan plus.

reklama
ale jak masz z tym ciśnieniem i może być tak że urodzisz wcześniej to raczej większe niż 52-56 się nie urodzi...to samo jak masz planowane cc -najczęściej robią koło 38tyg to też jeszcze wielkolud nie będzie.A potem jak będziesz miała 2 -3 szt to z praniem i suszeniem nie nadążysz-nie wiem może ja mam takie zboczenie, ale ja po każdym ulaniu, kapnięciu, czy spoceniu dzieci siostry czy w żłobku przebierałam.

Do góry