reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica rozumiem, rozumiem ale ja znam taka dziewczynę, która panicznie sie bała rodzic naturalnie, i prosiła o cc mimo, ze lekarz jej powiedzial wszystko, co moze dziać sie z rana, o zrostach, mimo to chciała i nie żałuje.
Ja Kubę próbowałam rodzic naturalnie, od soboty rano do poniedziałku o 4 nad ranem, i szybka decyzja o cc. Tętno zaczęło spadać. Przed drugim porodem mnie lekarz pytał ale wiedział, ze cała ciąża pobolewala mnie blizna i sie bałam ale tego, ze moze sie mi coś stać albo dziecku, od razu powiedziałam, ze chce cc. Ale są tez kobiety, które panicznie boja sie cc.
A kuzynke Munki tak jak pisze McMickey pewnie całość wkurza, ja tylko napisałam, ze w jednym mogę ja zrozumieć, ze chce ma życzenia cc

MsMickey biedna Gosia :-(

Polaa - rozumiem :) nie mam nic przeciwko! co nie oznacza, że uważam cc na życzenie za najlepsze rozwiązanie. Ale masz rację,jest to kwestia bardzo indywidualna.

MsMickey - jakie jest stężenie substancji czynnej? Zaraz Ci wyliczę ile dać Gosi.

aaa ok już doczytałam
ja mam Pedicetamol, 100mg/1 ml i daję 2 ml, czyli 200 mg. To Ty daj ok 7 ml

Hej :)

Aż sie boję napisać, że mały zjadł dzisiaj kawałek sernika , no wiecie, nie wiem czy w kontekście frytki gvip to jeszcze przegięcie czy już nie :unsure:

Przede mną ciężki tydzień- piszę nowy projekt, więc czeka mnie praca przez najbliższe dwa weekendy..

Idę napić się winka z M. Miłego wieczoru :)

Hej :)

Aż sie boję napisać, że mały zjadł dzisiaj kawałek sernika , no wiecie, nie wiem czy w kontekście frytki gvip to jeszcze przegięcie czy już nie :unsure:
No proszę Cię! Jest chyba różnica między domowym sernikiem a frytkami i to z mcdonalda!!! I sól w nich to wg mnie najmniejsze zło...

Oj maćku nie znasz mnie? Przecież wiesz, że jestem przekorna ;-)

Wiecie, że mój m. jest zazdrosny o książkę Greya? :sorry::sorry:
Serio, dzisiaj zrobił mi lekką wrzutę. Yhm, robi się gorąco i ciekawie :-p

reklama
Do góry