reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

He, he, he zaza przynajmniej wyspana jesteś.

Atinka- helloł :-)

Muńka- normalnie szok z F jak to dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Nie włócz się po barach, albo miej trochę przyzwoitości i nie pisz o tym bo inni (JA na ten przykład) zazdroszczą okrutnie i aż skręca ich (mnie) w środku z tej zazdrości:-D:-D:-D

Dziewczyny temat niań babć itp. moj KJ babci się boi :-), niania ostatnio była niefajna, bo jak KJ miał katar to ona mu nos dużo czyściła :-D a teraz już niechętnie wypuszcza ją do domu. U nas się utarło, że D jest od zabawy i wariacji z dzieckiem ale on mu dużo nie pozwala, np. nie wszędzie KJ może pójść i D się denerwuje ciągle, że on sobie krzywdę zrobi- skutkiem tego JA jestem ten fajniejszy rodzic, ale wiem, że gdyby D nie był aż taki przejmujący to sytuacja wyglądała by zupełnie inaczej...

Rysica- jak to jest w ogóle możliwe by przy dwojgu dzieci spać do 10:no: ?? Nawet gdy drugie pół idzie się dziećmi zajmować to przecież nie jest możliwością tak spać... ZAZDROSZCZĘ

reklama
Atinka - weź mi nic nie mów, już powinnam neospazminę brać przed powrotem do pracy... :-D

Pamka - jak ja wiem, że mam spać i że mąż na posterunku, to mnie armaty nie obudzą! :-D

Sunshine enjoy:p

Atinka, dobrze, ze kolki minęły... źle było?
No źle. Przed jedzenie płakała że głodna, w trakcie cycka bo za szybko chyba leciało , no i po jedzeniu też. Z kupkami też był problem i tak w kółko. Ale dobrze ze to już za nami.

Rysica - no właśnie coś tam czytałam, ze masz nieciekawą chyba atmosferę w pracy czy coś ... ?:-(

Moje dziecie ktore samo odrzucilo smoczek pol roku temu wlasnie spi ze smoczkiem i ssie zapamietale o_O
za nmami godzina histerii juz muslalam ze go nie uspie bo nawet w tuli sie rozrykiwal co chwile na nowo i tak patrze co on mi tam gmera a ten moj guzik od swetra ssie. Wiec w akcie desperacji polecialam po jedyny smoczek jaki nam zostal i prosze, spi.... Goraczki nie ma,katar tez jakos go nie meczy...

No tak wcześniej winne byly skoki rozwojowe a teraz zęby. Za jakiś czas będzie bunt :p

A w ogóle to dzień dobry. Wstalismy o 6:30 i rozpoczęła się calodniowa impreza.

reklama
Pamka ja wstalam ok 7 ale G w nocy spać nie chciała. Gdzieś pośrodku nie wiem, o której. Padalam na pysk dosłownie. I cyc i noszenie (to Pe) ... teraz lazi po pokoju i bawi się, ja leze ... cierpliwości nie miałam już do niej...
mam szczwany plan iść spać razem z G na drzemkę;-)

Ostatnia edycja:
Do góry