Tasza
Fanka BB :)
Szyszunia sama musisz to rozważyć - w sensie jaki jest stosunek szefa do Ciebie... ja z punktu widzenia pracodawca wolałabym wiedzieć wcześniej - w końcu Twoje stanowisko ktoś będzie musiał zastąpić - a mimo awantury o bezrobociu i nadwyżki magistrów trudno o dobrego pracownika... u mnie w zeszłym roku były 2 dziewczyny, żadnej nie robię problemu - wkońcu ktoś te dzieci musi rodzić
jedna wróciła po macierzyńskim i jest ok, druga jest teraz na wychowawczym ale płakać nie będę jak nie wróci bo wredna jędza jest...
coś nie mogę się dzisiaj zabrać za robotę, masakra jakaś, nie wiem czy to pogoda czy jutrzejsze emocje, ehhh...
jedna wróciła po macierzyńskim i jest ok, druga jest teraz na wychowawczym ale płakać nie będę jak nie wróci bo wredna jędza jest...coś nie mogę się dzisiaj zabrać za robotę, masakra jakaś, nie wiem czy to pogoda czy jutrzejsze emocje, ehhh...

Ostatnia edycja:
My już chyba na wakacje kupimy ten większy fotelik 9-18 kg zdaje się bo w nim jednak jest wygodniej dziecku - jak się zrobi na leżącą pozycję.