reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Szyszunia sama musisz to rozważyć - w sensie jaki jest stosunek szefa do Ciebie... ja z punktu widzenia pracodawca wolałabym wiedzieć wcześniej - w końcu Twoje stanowisko ktoś będzie musiał zastąpić - a mimo awantury o bezrobociu i nadwyżki magistrów trudno o dobrego pracownika... u mnie w zeszłym roku były 2 dziewczyny, żadnej nie robię problemu - wkońcu ktoś te dzieci musi rodzić:-D jedna wróciła po macierzyńskim i jest ok, druga jest teraz na wychowawczym ale płakać nie będę jak nie wróci bo wredna jędza jest...

coś nie mogę się dzisiaj zabrać za robotę, masakra jakaś, nie wiem czy to pogoda czy jutrzejsze emocje, ehhh...:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
katiuszka
to nie zależy to od dziecka?
ja ze znajomymi jeżdżę po PL
oni z pół rocznym synem jechali nad morze
to jest od nas około 500 km
trochę mniej niż twoja trasa ... ale zatrzymywaliśmy się ze trzy razy i chłopak dawał radę
ale tobie pewnie chodzi o względy zdrowotne bardziej ?

piękna
ja tez w robocie się stresuję choć nie mam czym za bardzo, tak bywa ...
to czemu masz obawy, czy iść już na L4 po prostu tak?
wiem kasa ale odstawmy ja na moment ...
jak wiesz że cię nie zwolnią tylko wyślą na chorobowe to czemu nie ...
zdrowie Twoje i dzidzi się liczy ... prawda?

katiuszka my jedziemy w lipcu nad morze ,Olek będzie miał 8-9 mcy, ja tam myślę, że od pół roku to dziecko może już podróżować, oczywiście z przerwami dłuższymi ale ogólnie jak zabawiasz i podkarmiasz to jest nieźle, pamiętam jak było z Julką:tak: My już chyba na wakacje kupimy ten większy fotelik 9-18 kg zdaje się bo w nim jednak jest wygodniej dziecku - jak się zrobi na leżącą pozycję.

zuzu a jak Twoja sytuacja w OA? kiedyś pisałaś, że nie mają akurat takich maluszków jakie chcecie - ale to jest jakaś rejonizacja w takim razie, nie można dostać z sąsiedniego??

rozglądałam się dzisiaj w necie i w dolnym sląsku jest ich sporo, ale my nie jesteśmy małżeństwem więc na razie zonk:no:

Pierwsza!!!

Tasza &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam zabrac mloda do PL za yyyyy 3 tygodnie;-) 1200 km

No i dzien dobry, zaraz robie kawe!!

Ahoj kobitki:-) witam sie po jedno dniowej nieobecności z powodu załamki:zawstydzona/y:
Ale już mi przeszło i mam siłę do dalszej walki :tak:

Przyłączam się z kawą:tak: yyyyyyyyyy chyba dobrze napisałam:eek:

Witam!!

Gatto a co to za okazja ściąga Cię do PL?? może to zębole, obacz paszczę:-)

Caterina damy radę, nie teraz to później; trzeba olać mózg bo robi sobie z nas jaja - ja też miałam się nie stresować i masz babo placek:sorry::-D:-D

aaaa no i śmieszny tekścik rolniczy: mówię Pawłowo wczoraj, że nie mogę się skupić na pracy, zero koncentracji i łażę tylko... - a on mi na to: "nic dziwnego skoro w rui jesteś!":szok::-D:-D:-D

reklama
Hejka :-)

Tasza &&&&&&&&&&&&&&&
, mój eM też gada, że jak nam się trudno porozumieć to sobie przypomina, że moim życiem rządzą hormony:tak::-)

Caterina za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&

Gatto czasem są takie serie , że nie można dać sobie rady z dzieckiem przez parę dni, ja sobie tłumaczę, że to skok rozwojowy:-D

a mój Synek opanował do perfekcji turlanie i teraz jedynym bezpiecznym miejscem są łóżeczka ale w sypialni pcha nogi między szczeble i się drze, oj chyba czasy spokojne powoli za nami:-D

Do góry