kok.o
Fanka BB :)
elooooołłłł
caterina :** kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl:-)
Tasza
Wy to tacy zwierzęcy jesteście;-):-) kończyłaś zootechnike?:-)
hehe fakt, jak ja robiłam sie nieznośna przed @ to eM tylko patrzyl na kalendarz i wszystko jasne..mowił "juz już dobrze, dobrze, jeszcze kilka dni i bedzie dobrze"

Gatto hehe ja tez sobie tłumacze te sesje marudzeniowe skokami. Ostatnia skonczyła sie jakos tak nagle po 2 dniach, wiec chyba to byl ten skok. Badz twarda, to minie
Ja dzisiaj Młodą o 3 w nocy zapakowalam do łóżka, dalam cyca i nawet pospalam tak z biustem na wierzchu;-) To chyba dobre rozwiazanie dla wszystkich;-) Tylko czy potem nie bedzie kłopotu z odzwyczajeniem jej od spania z nami w łóżku
Muma ooo to chyba kojec trza zakupic,co?
Moja sie na razie lezac na plecach obraca o 90stopni (lezy w poprzek maty:-))
caterina :** kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl:-)
Tasza

Wy to tacy zwierzęcy jesteście;-):-) kończyłaś zootechnike?:-)hehe fakt, jak ja robiłam sie nieznośna przed @ to eM tylko patrzyl na kalendarz i wszystko jasne..mowił "juz już dobrze, dobrze, jeszcze kilka dni i bedzie dobrze"

Gatto hehe ja tez sobie tłumacze te sesje marudzeniowe skokami. Ostatnia skonczyła sie jakos tak nagle po 2 dniach, wiec chyba to byl ten skok. Badz twarda, to minie

Ja dzisiaj Młodą o 3 w nocy zapakowalam do łóżka, dalam cyca i nawet pospalam tak z biustem na wierzchu;-) To chyba dobre rozwiazanie dla wszystkich;-) Tylko czy potem nie bedzie kłopotu z odzwyczajeniem jej od spania z nami w łóżku

Muma ooo to chyba kojec trza zakupic,co?
Moja sie na razie lezac na plecach obraca o 90stopni (lezy w poprzek maty:-))
... nigdy kuźwa nie miałam tam żadnego syfa a tu masz... 
niby nieduży bo 0,53x0,57 ale k.rwa jest.... i tak ustaliliśmy znowóż, że jak przez te dwie próby nie zajdę to wycinamy... mam nadzieję, że nic w tym nie siedzi.... jak nie torbiel to to musiało się przyplątać.... chyba muszę coś otworzyć bo inaczej tego nie pojmę........