reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

elooooołłłł
caterina :** kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl:-)
Tasza :-D:-D Wy to tacy zwierzęcy jesteście;-):-) kończyłaś zootechnike?:-)
hehe fakt, jak ja robiłam sie nieznośna przed @ to eM tylko patrzyl na kalendarz i wszystko jasne..mowił "juz już dobrze, dobrze, jeszcze kilka dni i bedzie dobrze":-D:-D
Gatto hehe ja tez sobie tłumacze te sesje marudzeniowe skokami. Ostatnia skonczyła sie jakos tak nagle po 2 dniach, wiec chyba to byl ten skok. Badz twarda, to minie:tak:

Ja dzisiaj Młodą o 3 w nocy zapakowalam do łóżka, dalam cyca i nawet pospalam tak z biustem na wierzchu;-) To chyba dobre rozwiazanie dla wszystkich;-) Tylko czy potem nie bedzie kłopotu z odzwyczajeniem jej od spania z nami w łóżku:sorry:

Muma ooo to chyba kojec trza zakupic,co? :-D Moja sie na razie lezac na plecach obraca o 90stopni (lezy w poprzek maty:-))

reklama
No moze to i skok, ale po kilku takich skokach to chyba ja se wyskocze:-D:-D:-D

Tasza haha dobry tekst:-)

Kok.o ja tez moja czasem wkladam do naszego wyrka, tak na chwile ale jak na razie nie zauwazylam protestow kiedy ja wkladam do jej lozeczka, to chyba sie jeszcze nie przyzwyczaila.

Czołem Moje Drogie Panie,

lato, lato pełną parą.
Wczoraj i dzisiaj robię wietrzenie szaf z odzieży zimowej na letnią (pomijając wiosenną) bo wiosnę gdzieś lato zdominowało:)

U nas dobrze. Rehabilitujemy się ostro. Gawożymy i coraz częsciej pokrzykujemy co mi sie mniej podoba...no i robimy sie coraz większą Prima Balleroną:)
Ja poczyniłam zakup formy silikonowej foremki na muffinki i 200 papilotek i zamierzam rozkręcić sezon muffinkowy.
Ostatnio troszkę mniej czasu spędzam przed komputerem, częściej "wiszę" na telefonie.

Zakupiłąm termometr uwaga!! alkoholowy, będę mierzyć temperaturę...

Eh....pozytywnie nastawiona jestem przez pogodę...

a mój Synek opanował do perfekcji turlanie i teraz jedynym bezpiecznym miejscem są łóżeczka ale w sypialni pcha nogi między szczeble i się drze, oj chyba czasy spokojne powoli za nami:-D

Muma, my wczoraj przeżyliśmy szok, wchodząc o 23:00 do sypialni,zobaczyliśmy Jagodę leżącą w poprzek łóżeczka z nóżkami między szczebelkami opadającymi nad nasze łóżko, roześmianą od ucha do ucha...

Szyszunia, skoro masz umowę o pracę na czas nieokreślony jesteś chroniona, i nikt ci krzywdy nie zrobi od pierwszego dnia ciąży, to samo na urlopie macierzyńskim (jeszcze tyle pamiętam z prawa pracy:)

Ania
znacie już płeć???

katiuszka tydzień temu u mojej znajomej urodził się Bruno. Z tego co opowiadała o karmieniu to istny Juluś...ale widzę, że Wy już wychodzicie, ba, nawet jesteście na prostej.
Co do cytologii, to w PL robi się albo po 2 miesiączce, albo po pół roku po porodzie.

Aleksis...widzę,że Cię mało. Co tam u Ciebie??

Ostatnia edycja:
Aaronka ten termometr to chyba barowy bo alkoholowym to mierzymy temperaturę np. na dworze:tak: Tak mnie się wydaje :eek:

yyyyyyyyyyyyyy no chyba że źle mnie się wydaje :eek:

pozdrawiam ze słonecznych mazur ...
ja w zamian za to że nie poszłam do tego szpitala i nie dostałam L4 wzięłam urlop i hop siup mój małż też wziął urlop i pojechaliśmy do teścia
pełna chałupa ludzi, jest wesoło
no i zaczynamy staranka ... pierwszy cykl z clo

koko zootechnika si:-)

... skok rozwojowy... dobre;-)

a ja nie wiem czy się wk.rwiać czy płakać, byłam u doktorka i są dwa newsy: dobry i zły. Dobry że owu na lewym (patrz: drożny ehhh... bo moja cudomachina rozrodcza to lubi z prawego zasuwać) na 15dc po clo (3d) endometrium 0,97, pęchol jeden ładny 2,16x1,76, owu potencjalnie za 2-3dni. Ustaliliśmy, że działamy naturalnie dwie próby z lewego, potem iui; w pon patrzymy czy pękł.

Bad news to mam k.rwa polipa jakiegoś dokładnie w centrum zajeb.istego endometrium:szok:... nigdy kuźwa nie miałam tam żadnego syfa a tu masz... :angry::no: niby nieduży bo 0,53x0,57 ale k.rwa jest.... i tak ustaliliśmy znowóż, że jak przez te dwie próby nie zajdę to wycinamy... mam nadzieję, że nic w tym nie siedzi.... jak nie torbiel to to musiało się przyplątać.... chyba muszę coś otworzyć bo inaczej tego nie pojmę........:no::no::no::no:

Tasza otwieraj! ja se karmi popijam:-) więc trynkam sie z Tobą;-):-)
A jeszcze powiedz, we Wrocławiu pobierałaś nałuki;-), na UP ??:-)
a to ku..stwo moze samo zniknąć? bez wycinania?:sorry:

Zaraz skocze do wyrka zamknąć oczy chociaż na chwile, przed kolejnym karmieniem...
pozdrawiam wieczorowo:-)

Ostatnia edycja:
helol, znow pierwsza?????

Tasza ja piredykam, no nie za fajnie z tym dziadem...ale niestety takie gnidy sie robia i zadnego wplywu na to nie ma, niestety:-( Bedziemy trzymac kciuki, zeby w tych cyklach starankowych sie udalo i zabieg byl w zwiazku z tym przesuniety w dalekaaaa przyszlosc:tak:

Kok.o ja znawczynia nie jestem, ale polipy raczej same nie przechodza:-(

Ani@k jak badania????

Wczoraj wsadzilam mloda w full wypas hustawke i bujala sie tak przez pol godziny, nastepne pol przespala wiec moglam pomniejszyc moja gore prasowania o 1/3 :-) no zawsze to cos :tak:Zaczela tez byc sporo kumata, smieje sie juz warunkowo, jak gadam do niej cokolwiek czy spiewamy piosenki:) znaczy ja :) Upodobala sobie Jada, jada misie:zawstydzona/y:
Teraz jak bedziemy w Pl to mam zamiar kupic Brzechwe i Tuwima i moze jakies inne bajeczki dla maluchow (ktos cos poleca??) i zaczniemy czytac:tak:

ajj Gatto bo Ty wstajesz z kurami:-D:-D:-D
A nie masz tak ze łamie Cie w ciągu dnia?

Ja dziś w robocie tylko do 12:30 i lecę robić sie na bóstwo:-) o ile dadzą radę :-D:-D:-D
Dobra miłego dnia, wracam do pracki.

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!!!!!!!!i ja sie witam bardzo,bardzo szybciutko..bo dzis do pracy jade na 11 do 19.Bo jutro mam przyjść od 6-14.A,po południu spotkanko z przyjaciółką,przy %..:p)

Do góry