reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
[FONT=&amp]

Muńka [/FONT]
[FONT=&amp]więc nie polecasz w ogóle siodełka dla dziecka na rower? Zdrowia dla małej![/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

nie no, bez przesady :-) wyszłoby, że mam nad wyrost zboczenie zawodowe ;-) polecam, ale do użytku z głową. Na pewno nie na górskie wertepy.

MsMiceky - jak się czują Twoje gnaty??
Widzę, że się nudzisz :-p

Z Gabioszką nie jest źle. Ma czerwone gardło i w zasadzie tyle. P/zapalnie paracetamol, syrop prawoślazowy i tantum verde (Kasienka i po co ja jechałam do lekarza ;-)).

Dzięki

Kasiekz - w przychodni raczej nie, za szybko się pojawiło, 12h po szczepieniu, poza tym u nas osobno przyjmują dzieci chore a osobno zdrowe... Ale podobno jakieś świństwo panuje w powietrzu... I weź tu człowieku bądź mądry. Wieczorem dziś była masakra, najpierw 10 pieluch mokrych plus dwa razy w wannie :/ (wodę zmieniać musiałam) plus pawik, a potem wypiła ok 500 ml elektrolitów!!! i 120 ml mleka i poszła spać.....

Kasiek - wierze ze masz wprawe:tak: Mozemy sobie ponarzekac razem na tesciowa:-);-)

MsMickey- co ty tak post pod postem. Cos ostatnio nie rozdaja karnych .... No przynajmniej ja nie dostalam, a zasluzylam:rofl2::-D

Munka jak Gabi ???? No juz doczytalam. Super, ze lepiej.

Rysica - oby juz uciklo to swinstwo, dobrze chociaz, ze duzo pije. Zdrowka jeszcze raz

edek. Kasienka widze, ze robisz konkurencja Rysicy

Ostatnia edycja:
Gabi, Monia zdrówka dziewczynki :)

Kasiekz mi bez różnicy gdzie się spotkamy tylko weźcie pod uwagę, ze ja bez auta jestem :)
a spotkanie co po weekendzie majowym??

Andzie czyli wszyscy jesteście jedna wielka rodzina :D

Przepraszam, ze nie odpisuję Wszystkich, ale Antek mnie wykańcza tak mi przykro jak on się drze- piszczy i jestem pewna, ze mu nic nie jest tzn. nic go nie boli, ale chce mną rządzić. Az się boję jak to będzie na wyjezdzie z nim.

Agaundpestka - tak, jedna wielka rodzina. Nasi rodzice znaja sie prawie od urodzenia, wiec mozna tak powiedziec. Moi synowie tez probuja mnie ustawiac. A jak zacznal sie przekrzykiwac, to tez czekam kiedy wkroczy policja. :zawstydzona/y:

Kasiek mam takie klocki. Chlopaki super sie nimi bawia.

Ostatnia edycja:
Kasiekz- jak szalec to szalec :-p zaparlam sie i w weekend bede kuchcic dla mlodej :tak: super zakupy :tak:

Rysica- rzeczywiscie sie narobilo z Monisia, i najgorsze, ze nie jest sie pewnym od czego to..... mam nadziej, ze szybko jej przejdzie :tak: duzo zdrowka :tak:

Munka- taki sekret w tajemnicy trzymalas..... :eek: nie ladnie :-D Zdrowka dla Gabi a nastepnym razem posluchaj sie kolezanki :-D

Andzia- moja tez tak reagowala na slowo nie a teraz jak wie ze czegos nie moze to napierw sie na mnie patrzy z diabelskim usmiechem a potem rusza a jak powiem nie to szybko to bierze i sie smieje :confused2:

Aga- Antek na wyjezdzie bedzie mial co robic wiec nie bedzie my meczyc :tak:

MsMickey- jak sie czujesz? fajne te pchaczki i kolyska :tak:

katrina- oooo taka zapiekanka to kazdy sie na je i szybo ja zrobisz :tak:

Josie- fajny ten bidon zwlaszcza ten z sowka ;-)

Uciekam sie kapac i zajac sie mezem......

Wiecie co?? dobrze, że się stąd wyprowadzamy, bo dziś znów na kolację wciągnęłam kebaba!!!:cool2: Jakbym tu została to po plaży bym się kulała...

Gabi nadal przed kąpielą robi siku na nocnik, więc to nie był incydent :-D kurna no, dumna jestem nie ma co!!!:-D

reklama
Do góry