reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Hej,
Tyle nadrabiania, ze sie nawet za to nie biorę, nie wyrobie z czasem :-D Jakoś nie mogłam sie zebrać do napisania czegoś, sorry :zawstydzona/y:

W każdym razie chorującym życzę zdrowka :tak:

I dobranoc ;-)

reklama
Alijenka - też go widziałam(na zywo tez) ale ten ma troche inna trobe z tylu i troszke gorzej wykonany ;-) Ale jak nie uda mi się zdobyć tego szaro-srebrnego to bede brala zielony :)

A my wczoraj pierwszy raz u fryzjera byliśmy :) Pozbyliśmy się dlugiej grzywki i ogolnie calosc skrócona :) Oto efekt :)
fryz.jpgfryzu.jpg

Załączniki

• fryz.jpg
    fryz.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 54
  • fryzu.jpg
    fryzu.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 54
Dzień dobry
popiły wszystkie i dziś nie ma nikogo :)

Alijenka - też go widziałam(na zywo tez) ale ten ma troche inna trobe z tylu i troszke gorzej wykonany ;-) Ale jak nie uda mi się zdobyć tego szaro-srebrnego to bede brala zielony :)

A my wczoraj pierwszy raz u fryzjera byliśmy :) Pozbyliśmy się dlugiej grzywki i ogolnie calosc skrócona :) Oto efekt :)
Zobacz załącznik 554626Zobacz załącznik 554627

słodziak :)

Sunshine zając się mężem? hmmmm :cool2::-p:-D

a co :cool2::-D:-p :-D ostatnio go troszke zaniedbalam :-p

Alijenka- dasz sobie rade, jeszcze zobaczysz, ze lepiej Ci to wychodzi jak go nie ma :tak: wtedy czlowiek musi liczyc tylko na siebie i jakos sie bardzej spina i daje rade :tak::blink:

Dorota- eee noooo teraz to taki przystojanik, ze kazda sie za nim obejrzy :-D:-D :-D

Aylin- ty zakupoholiczko :-D:-D:-D

Josie- moja od kiedy ma drugiego zabka to wszytsko wklada do buzki i trzyma w "zebach" :dry: np chodzi na czworaka albo staje a z buzi wisi jej kubek, a czesem trzyma w zebach i ciagnie... :dry: wszystkie butelki z nakretkami sa jej :blink:

Polaa- wyglada na to ze brak weny Cie dopadlo :dry:

Katrina- a co sie stalo? nie zlewalysmy Cie poprostu puchy na forum wczoraj byly :sorry2:

MsMickey- oby wyniki byly w porzadku :tak: &&&&&&&&

A my wczoraj podjelismy powazna decyzje odnosnie Aurelki..... zostanie z Claire (opiekunka) :tak: od Lipca miala isc do zlobka ale wydaje sie byc szczesliwa z nia to raz, po drugie jest taniej, a po trzecie Claire moze poswiecic jej wiecej czasu a w zlobku bylo by wiecej dzieci w jej wieku i tego kontaktu 1to1 nie bylo by.... Tak wiec zostanie z nia az urodzi sie jej braciszek :-D:-D:-D

A o to dowod (mam nadzieje, ze zobaczycie zdjecia) Aurelka u opiekunki.
http://www.facebook.com/claires.car...48340072.23927.100002760428214&type=1&theater

Ostatnia edycja:
Agaundpestka po majówce, bo ja dopiero 4.05 wracam. I przypilnujemy razem, aby na pewno się spotkać! Poza tym jesteś moją bohaterką!!! Na majówkę sama z młodym i na dodatek pociągiem...respekt. Po prostu jesteś silna i odważna babka, bo ja wymiękłabym. Zmieniając temat moja też zrobiła się straszną przylepą. Tylko mama i mama i na ręce:( A jaki to mały wymuszacz! Mam nadzieję, że to etap przejściowy!
My wracamy 5-6.05 i juz sie cieszymy na spotkanie :)
A co do samotnej podróży to wolę się przemęczyć i zmienić klimat niż siedzieć tylko w domu.
Ale powiem, ze mnie się stresowałam jak jechałam z A który miał 4miesiące te 800km.

Hej ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywamy na zakupy, no i mój K jednak w niedzielę wyjeżdża na 3 tyg :-:)-:)-:)-(, nie wiem jak ja sobie dam radę sama :szok::szok::szok::szok:

Aga, Kasiek spokojnie może być po weekendzie majowym i jak coś to naprawdę zapraszam do mnie :-D
Dasz radę my Cię nawiedzimy i szybciej czas minie :)

Helloooooooo!!!!!!!!

Pytanie było - ja dzis delikatnie piffko, bo jutro mam full roboty. Ale mogłybyście mnie tak nie zlewać..... nie dziś.....:sad::sad::sad::-:)-:)-(

Ja nie zlewałam, a juz spałam:baffled:

Aylin ja też prasuję i końca nie ma, a patrząc na prognozę pogody długoterminową to chyba muszę młodemu zabrać krótkie spodenki:szok::szok:

Dziewczyny powiedzcie mi czy takie sandały się nadają ? Młody jeszcze sam nie chodzi więc czasami jak go wyciągnę z wózka, bo ja zacznie chodzić to mu kupię jakieś porządniejsze.
sandaly-dzieciece-adidas-akwah-6l_0_b.jpg

A gdyby któraś była zainteresowana mam do sprzedania sandałki rozmiar 19- Nowe za 100zł. Moje złe wycelowanie Antka rozmiaru na wakacje.
2.jpg

edek:
Sunshine widziałam ostatnio już zdjęcia Aurelki i niani i miałam pisać, ze wygląda na zadowoloną :) fajnie mała nie będzie miała stresu, ze zmianą itp. Myslę, ze to dobra decyzja!!

Załączniki

• sandaly-dzieciece-adidas-akwah-6l_0_b.jpg
    sandaly-dzieciece-adidas-akwah-6l_0_b.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 2.jpg
    2.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Sunshine Aurelka wyglada na bardzo zadowolona :tak: fajnie ze trafiliscie z ta opiekunka!

Aga dokladnie, moj ma jedne krotkie spodnie i zadnych sandalkow. dzis musze pracowac ale jutro koniecznie zakupy bo mi sie dziecko w trampkach poci

pocieszylyscie mnie z tymi zebami, myslalam ze to tylko moj jakas faze zlapal. a najlepiej jak uslyszy pstryk jak otwieram szampon w kapieli, oczywiscie butelki mu nie daje bo juz sie raz napil szamponu, wiec jest histeria. teraz butelki nie zamykamy w ogole a szampon nalewamy poza zasiegiem jego wzroku :-D

reklama
hahaha Muńka nie badz taka skromna :D:D mam nadzieje ze pomoze na gardelko ... gratuluje siusiania

Kasiek uklada klocki czy tylko burzy ?? :p

Andzia zadna konkurencja :p ja tylko napisalam co ja daje :)

MsMickey ja bym sie nie przyznawala bylby karny :p

Iwon ja tez dzieciowe kupowalam truskawkowe ... bo takie zwykle po przeczytaniu skladu zal mi brzuszka Nikosiowego... zdrowka dla Kornelka ... to szefowa ma poczucie humoru :D:D

Aylin kurcze to ja tez bede musiala poszukac w takim razie ... ale jak zacznie chodzic bo znowu przestal...

Aga ciekawe po kim to ma ... a tak serio to mysle ze to skok bo moj tez zlosci sie ile wlezie na kazdy zakaz na wszystko ... piszczy i nawet piszczac gada .... fajne sandalki ale moj tez juz 20 :(

Sunshine stokrotne dzieki za ksiazki :D:D:D ale bedzie czytansko :D ja staram sie "nie" powiedziec za kazdym razem i zabrac to co chce a czego ma nie brac... czasem sie poplacze ale zaczyna reagowac, choc jeszcze sprawdza ... i "nie" jest inne zdecydowanym glosem bez wahania ... wtedy wie ze nie mozna ... super ze moze zostac z opiekunka :)

Xdorotax super wyglada ... a z wlasnego doswiadczenia polecam maszynke do strzyzenia :) Nikosia tak strzyzemy szybko i bezbolesnie :)

Alijenka czas rozlaki szybko minie ....

Josie moj tez gryzie wszystko i nakretki uwielbia ...a zahaczanie to ulubiona zabawa

a u nas rano cos mlody pokaslywal ... chyba go zawialo :| kurde ciagle nie wiem jak go ubierac ... on sie poci ... czy Wasze dzieci tez sie jakos mocno poca ?

Ostatnia edycja:
Do góry