reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

co do ubierania ... to ja go nosze w nosidelku i jak np wejdziemy do sklepu to sie przypaca ... albo w samochodzie bo nie chce wlaczac klimy to sie przypoci ... ehhh a ubieram go podobnie do mnie bo tluszczyku ma jak jego narzeczona :p duuuzo :D

Josie przymierzalismy te buciki ale Nikos jakos tak do srodka kladl stopki ... jak przymierzycie daj znac jak bylo u Was ... piekne pierwsze kroczki :D

Sunshine u nas czapa jak wialo ale bylo chlodniej no i jak wczesniej sie przypocil

Muńka pakuj pakuj bo my tu na parapetowe czekamy :D
czy takie sandalki sa odpowiednie ?? bo duza dziura na paluszki jest
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/98/19/84/3198198445

Aylin moze obedzie sie bez palta :D jak zacznie chodzic to nie bedzie potrzebowac bo bedzie sie grzac przez ruch

Ostatnia edycja:
reklama
[FONT=&amp]Pola dziś w body z krótkim rękawkiem i na to tylko cieniuteńkie rajstopki + sandałki. No i chustka na głowę:)

Nie wiem czy znajdę czas więc laseczki ŻEGNAM SIĘ!!! Do pogadania za tydzień! Będę tęsknić i myśleć o czym tu plotkujecie:)[/FONT]

Lecę pakować nas, no i psa, bo ten też zawsze wszędzie z nami jeździ:D

[FONT=&amp]Sunshine [/FONT][FONT=&amp]super, że trafiliście na fajna opiekunkę. Trzymajcie ją rekami i nogami:p[/FONT][FONT=&amp]

Kasienka [/FONT]
[FONT=&amp]hmm, nazwałabym to przerzucanie klocków, gryzienie, wrzucanie do pudła i wyrzucanie itp.:D Tata dzielnie uczy układania. Póki co ważne, że sie nimi interesuje:p[/FONT][FONT=&amp]

Agaundpestka[/FONT]
[FONT=&amp] 800km sama! Jesteś moją bohaterką i wzorem do naśladowania!!! Powodzenia na wyjeździe i obyśmy miały słoneczną pogodę (zgodnie z prognozą). No i do zobaczonka po weekendzie majowym! A i wydaje mi się, że sandały to te pierwsze:)[/FONT]

Ostatnia edycja:
josie - no pięknie sobie chłopak radzi :-) w ogóle, to chcę Ci powiedzieć, że on ma przesłodką buźkę!

hmmm czyli moją w palto będę musiała cale wakacje ubierać. Bo tłuszczyk u niej występuje na kromeczce z masłem jak je....

:-D:-D:-D:-D

co do ubierania ... to ja go nosze w nosidelku i jak np wejdziemy do sklepu to sie przypaca ... albo w samochodzie bo nie chce wlaczac klimy to sie przypoci ... ehhh a ubieram go podobnie do mnie bo tluszczyku ma jak jego narzeczona :p duuuzo :D

hehehehehehehe!!!! razem nawet na Syberii będzie im ciepło :-D:-D

Muńka pakuj pakuj bo my tu na parapetowe czekamy :D
czy takie sandalki sa odpowiednie ?? bo duza dziura na paluszki jest
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/98/19/84/3198198445

myślę, że nie są złe, ale musisz sprawdzić, czy podczas chodzenia nie będą mu paluszki wychodziły do przodu przez tą większą dziurkę, bo wiem, że tak się zdarza.

:-):-)

Szwagierka zadzwoniła, że przyjdzie trochę do Gabi :-):-) nooooo, to może uda nam się spakować :-D:-D

kasiekz - udanego wypoczynku, do zobaczenia!!

co zrobic zeby moje dziecko chcialo samodzielnie chodzic a nie od razu biegac ?? grrrrr

Muńka ale moze na Syberie to ich nie wysylajmy :p butki moze zmierze

Kasiek spokojnej podrozy

czy myslalyscie ze moze sie tak stac kiedys: ze nasze dzieci, starsze juz, w przyszlosci np poznaja sie, beda para moze malzenstwem a ktores z nas beda tesciowymi :p taki zbieg okolicznosci ... a wtedy dwie swatowe siada sobie i przypomna ze siedzialy kiedys na forum bb i plotkowaly nt kupek bucikow i innych rzeczy :p

Munka - no widzisz, a ja juz nasze dzieciaki po roczniaki podciagnelam. Cale szczescie to nie zima, wiec krzywdy raczej bym im nie zrobila.:zawstydzona/y: Dzieki za sprostowanie.
Pakuj sie pakuj, bo on parapetowki jutro sie nie wywiniesz:-D

Josie -zdolny twoj Jas.
Kasiek udanego wypoczynku.

A jednak Tusk sie ugial.:szok:

Kasienka - to bardzo prawdopodobne. Gorzej bedzie jak ci sie synowa nie spodoba, a bedzie to corka ktorejs z dziewczyn;-);-)

Swiat jest maly. Moj maz swojego czasu byl w GB, w pracy poznal kolesia, z ktorym jak sie zgadali to wyszlo, ze mieszka w tej miejscowosci co ja, a do tego DOBRZE MNIE ZNA. :szok: Teraz sa przyjaciolmi, a Marek wyciaga na wierzch rozne fakty z mojej przeszlosci. :-D

Ostatnia edycja:
czy myslalyscie ze moze sie tak stac kiedys: ze nasze dzieci, starsze juz, w przyszlosci np poznaja sie, beda para moze malzenstwem a ktores z nas beda tesciowymi :p taki zbieg okolicznosci ... a wtedy dwie swatowe siada sobie i przypomna ze siedzialy kiedys na forum bb i plotkowaly nt kupek bucikow i innych rzeczy :p

ja miałam taką wizję dokładnie po tym jak napisałaś o narzeczonej :-D:-D i pomyśleć, że to my mogłybyśmy być tymi teściowymi, które będą objeżdżane przez nasze dzieci :-D:-D

andzia - nasze maluchy to już prawie roczniaki ;-)

Dziewczyny - szczególnie December i Kasieńka, i te dziewczyny co mają/będą miały dzieci w żłobkach - dostałam wiadomość od mojej pediatry, ze dzieci które chodzą do żłobka mają darmową szczepionkę na ospę wietrzną!!! :)
Tylko moja się do żłobka nie dostała, ale będę walczyć...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za odpowiedzi w sprawie butków :tak: Decyzja jest taka, że na razie biegamy w "trampkach", a jak zacznie chodzić, kupię mu coś lepszejszego ;-)
A tak w ogóle, to jestem wkurzona, bo mały miał super buciki, rozmiar idealny i kilka dni temu zgubił jednego buta podczas spaceru w parku :baffled: Musiał smyrać tą nogą po wózku na tyle mocno, że spadł. A mamuśka nie zauważyła :rolleyes2:

Katrina ja nie olałam, tylko wpadłam wczoraj na moment na BB i już mnie nie było ;)

Dziewczyny czy jak jest tak ciepło, to ubieracie bąblom kurteczkę na spacer? Ja dzisiaj szłam o 17-tej, ale było tak ładnie, że ubrałam mu sam cieplejszy bezrękawnik.

I jeszcze jedno - jak dajecie bąblom np. bułkę z szynką czy jajecznicę, to traktujecie to jako osobny posiłek (jeśli tak, to zamiast czego) czy tak tylko jako dodatek pomiędzy?

He, he dzisiaj mam fazę na pytania ;-)

I dementuję rodzącą się plotkę - nie, nie szykuję rodzeństwa dla moich chłopaków :-D

Ostatnia edycja:
Do góry