reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

franekkimono Moze to skurcze przepowiadajace, mi sie nie zdarzyl jeszcze ani jeden skurcz wiec nie wiem jak to ma wygladac

a jesli chodzi o witaminy to ja jadlam przez pierwsze 3 miesiace kwas foliowy i centrum materna, pozniej mialam 2 miesiace przerwy i jakis tydzien temu kupilam prenatal i kwas DHa dla kobiet w ciazy. Mam po tych witaminach mdlosci i zgage ale nie moge przestac zazywac bo mam lekka anemie mimo tego ze jem ogromne ilosci owocow i warzyw tez sporo, ale niska hemoglobina to za malo zelaza wiec owoce mi tu nie pomoga.

Wczoraj i dzisiaj moja dzidzia tak sie strasznie rusza i tak mocno kopie ze jestem w szoku, obudzil mnie o 3.30 w nocy i kopal tak ze brzuch sie ruszal, w pracy tez, dopiero popoludniu byl spokoj. Juz zaczelam sie bac ze cos jest nie tak, ze moze cos mu sie dzieje i dlatego tak kopie.

reklama
Czesc
to ja tez sie melduje na glukozie!
My2013 powodzenia ;-)

Franekkimiono ja mam tylko bol klujacy czasami i brzuszek mnie wtedy nie pobolewa

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-):-)

dziś zaczynam 30 tydzień:szok::szok::szok::szok::szok:!!

a wczoraj kupiłam wózek:-):-):-) ale jestem szczęśliwa. juz tylko odliczać do porodu;-)

franek mnie ostatnio też brzuch często boli i kłuje i już chyba mam te skurcze przepowiadające. aż sie boje, co mi gin powie na wizycie w nastepny piatek, a mała też mnie przez kilka ostatnich dni straszliwie kopie, aż czasami boli jak się przekręca i ten brzuch zdeformowany na wszytskie strony;-):-)

Miłego dnia i powodzenia na glukozie dziewczynki;-)

Dzien dobry:-)

jaki dzis piekny dzien.
My powdzenia na glukozie.
Jagoda gratuluje zakupu:-) wrzuc jakies fotki wozeczka

Franek u mnie tak jak u Izki czasami pojawia się taki kłujący ból ale brzuch nie boli.

My i Madziasek powodzenia na glukozie.

Jagoda gratulacje 30 tygodnia, już coraz bliżej. Gratuluje zakupu wózeczka.

Mój maluch ma swoje ulubione pory na kopanie, najczęściej rano i wieczorem, i jak prowadzę samochód.

Dziewczyny mam wyniki jestem zdrowa nie zaraziłam się tą cholerną różyczką,ulżyło nam,ale teraz kolejne zmartwienie mam ten wczorajszy ból,rano obudziłam się z bólem jak na miesiączkę jak wstałam to przestało i póki co nie boli.Dzięki za odp na moje pytanie,właśnie najbardziej boję się że to szyjka.To był taki ból jakby ktoś mnie iglą dźgał od krocza do brzucha.Jak w ciągu dnia znów się ból powtórzy to jadę do lekarza.

Franek super, ze nie zarazilas sie ta rozyczka:-)
Co do bolu brzucha lepiej od razu dzwon lub idz do lekarza, lepiej dmuchac na zimne... A nospe i magnez bralas?

reklama
Franek ja bym pojechała do lekarza sprawdzić, wolałabym być pewna, że wszystko w porządku.
Super, że nie zaraziłaś się różyczką

Do góry