reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hejka niedlugo juz całkiem będę zapomniana przez was ale mam sporo na głowie. Ledwo co płytki wybrałam a już jeżdżę za sanitarką, panelami i w między czasie muszę rozejrzeć się za kuchnią a o kostce brukowej i blasze na dach nie wspomnę. Cieszy że coś idzie do przodu a z drugiej strony mam metlik w głowie co z czym i jak, mam nadzieję że mi wybaczycie moja nieobecność , brakuje mi pisania z wami no i ciut tęskni.
Młoda jeszcze nie smiga sama i póki co ładnie siedzi w wozeczku. Z umiejętności jakie ostatnio nabyła nie jesteśmy zadowoleni. Nie wiem skąd się nauczyła ale pluje jedzeniem tak że trzeba ją i siebie przebierać. Niby mówię blee, nie wolno a ona i tak to robi i sie śmieje.
Zmykam bo jutro rano go work tak więc kolorowych życzę pa

reklama
Hej Żuczki :happy:

Ja na chwilkę, bo M. czeka z winkiem.

Nanulika serdeczne gratulacje! :-)

U nas powoli choróbsko mija i chyba faktycznie to była ta trzydniówka, bo temp. już w normie (chodzimy już na spacery, jupii) i wysypka znika z godziny na godzinę.

fajno, że wracacie do zdrowia!! :-)

hej laseczki :-)
wiadomo że jak radości i smutki to człowiek od razu o was myśli... :tak: ale co tam smutki jak muszę się pochwalić że Misia właśnie zaczęła sama chodzić!!! ależ to cieszy :happy:
a jak wasze dzieciaczki, wszystkie już śmigają?
jesteśmy też na etapie poszukiwania fotelika samochodowego i lekkiej spacerówki więc wszystkie podpowiedzi mile widziane :sorry:

teraz idę was poczytać :-p

moja nie chodzi - chyba, że z krzesłem przed sobą :-)

a co do spacerówek to jesteśmy z MsMickey na etapie wybierana i już mamy dość. Byłam już w wielu dużych sklepach z wózkami i zawsze czegoś brakuje. Generalnie jednak maclareny przodują, bo mają wsio co jest w naszych "wymaganiach", ale cena powala. Gabi dostanie spacerówkę na roczek od szwagierek, więc nie mogę im powiedziec, że chcę wózek za ponad 1000zł :-) poza tym nie chcę takiego drogiego, no więc nadal się zastanawiam. Jutro idę jeszcze do jednego sklepu i coś muszę postanowić.

Hejka niedlugo juz całkiem będę zapomniana przez was ale mam sporo na głowie. Ledwo co płytki wybrałam a już jeżdżę za sanitarką, panelami i w między czasie muszę rozejrzeć się za kuchnią a o kostce brukowej i blasze na dach nie wspomnę. Cieszy że coś idzie do przodu a z drugiej strony mam metlik w głowie co z czym i jak, mam nadzieję że mi wybaczycie moja nieobecność , brakuje mi pisania z wami no i ciut tęskni.
Młoda jeszcze nie smiga sama i póki co ładnie siedzi w wozeczku. Z umiejętności jakie ostatnio nabyła nie jesteśmy zadowoleni. Nie wiem skąd się nauczyła ale pluje jedzeniem tak że trzeba ją i siebie przebierać. Niby mówię blee, nie wolno a ona i tak to robi i sie śmieje.
Zmykam bo jutro rano go work tak więc kolorowych życzę pa

nie zapomnimy :-) najważniejsze, że z robotą do przodu, a etap plucia jedzeniem przechodziłam jak Gabi była mniejsza i nie zazdroszę, bo wiem co to znaczy.

Munka ja pisalam o bialogorze. Moi rodzice juz ktorys rok jezdza i w tym roku jedziemy z nimi w ostatni tydzien czerwca:) podobno spokojnie jest malo ludzi i piekne plaze i wrzosowiska

Alijenka ja tez twardo nie wyciagam z wozka. Chwilke pokrzyczy i mu przejdzie. Nie ma co sie za bardzo litowac, bo pozniej wieczne krzyki. ale z cierpliwoscia cie rozumiem bo sama tez zbyt czesto trace. Np dzis gdy usypianie trwalo juz godzine a sniety ksiaze nagle wyciaga spod koldry gadajacy termometr i jazda.....

Kasia.natka gratulacje:) moj nie chodzi sam jeszcze. Ale probuje sam stac.

Katar chyba rzeczywiscie byl alergiczny bo dzis po dwoch dniach ani sladu.... Grunt ze mu przeszlo:-)

Ostatnia edycja:
hej

a więc tak

PaulinaMaria wszystkiego naj dla Ethanka

Maćku wszystkiego naj dla Zosi

kifsi wszystkiego naj dla Wiktorka

Iwon wszsytskiego naj dla Julka

ale tego 21-go się urodziło dzieciaczków !!!!!! :-):-D:-):-D

kasia. natka gratulacje dla małej, moja niestety jeszcze sama nie chodzi :(
ja mam fotelik romer king plus a jeżeli chodzi o wózek to popatrz u tego gościa on ma dobre wózki i bardzo tanie Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kasiekz hmmmmm chyba raczej nie powinno się nic łykać ale nie wiem najlepiej zapytaj lekarza

Waris nikt tu o Tobie nie zapomniał

josie ale wiesz te próby wychodzenia z wózka są w takich sytuacjach gdzie akurat powinna siedzieć a nie ona mi awanturę robi, myślałam że im starsza tym będzie łatwiej a to gó... prawda !!!!!!

czesc ... ja sie wykoncze przez tego zeba ... przebil sie ale cholerstwoo nie chce wyjsc ... i mlody wstaje o 5/5:30 max 6

Sto lat dla Zosi Wiktorka i Julka

Josie dobrze ze przeszlo

Muńka krzeslo tez dobra rzecz :D

Waris my pamietamy :)

Kasienka ale podobno jak ząb się przebije to dziecko już tak nie cierpi jak wychodzi, mojej małej to zęby wychodziły chyba z miesiąc :szok: ale jak tylko się przebiły było ok

reklama
Do góry