reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki luty 2013

kasiol - piękna temperatura ;) na twoim miejscu juz bym chyba nie wytrzymala i zrobilabym test ;)
A powiedz bierzesz Castagnus caly czas ? Tzn przestaniesz dopiero jak wyjda 2 kreski, czy przstałac po owu?

Patuska - u ciebie tez wykres ładny ;) Cos czuję ze lada moment będziemy wam gratulowac ;)

reklama
tysia wykres moglby byc ladniejszy bo ten to taki dziwny jest,no ale widac z epo owu jestem. A czy tempka sie utrzyma nie wiem. I jakos nadziei nie mam. Niech ten czas szybciej leci. Juz bym chciala byc po wizycie

a ja nie mam przekonania-bo nie jest wysoka ta tempka, miałam wyższą zawsze, hmmm
Castagnus tyśka biore cały czas, przestane jak zobacze 2 kreseczki-ale tak powoli przestane może po pół na dzień później przez dwa dni...:)

Patuśka ten Twój wykresik to zaczyna mi się podobać coraz bardziej:) Kochana jak Cie lekarz zleje to też go olej. Walczysz o maleństwo i on powinien Ci pomóc. Jak jest oparny to szkoda czasu na niego...Natka Twój wykresik też fajniutki:) I jaki zupełnie inny od poprzedniego:) Działa terapia:) Trzymam kciuki&&&&&&&&Kasiol U Ciebie to już w ogóle:) Jak równiutko:) I cały czas lekko w górę... obiecująco to wygląda:)Nuuśka kochana ja ostatnio nie doczytuję, bo cała masa zajęć przy Malutku i awantura na styczniowych, więc kochana pozwól, że zapytam- kiedy masz laparo? Jakoś teraz nie?

badz dobrej mysli bo na prawde szkoda Twoich nerwow Kochana. A moze rzeczywiscie nie bedzie tak zle i gin okaze sie kompetentny i wyjasni wszystko ? na ktora masz ta wizytke ?

tysia a jak tempka u Ciebie ?

kasiolku pytalam o Castagnus co sadzisz o mnie ?

paulinka88 jaka awantura na styczniowkach ?? :cool2: Kochana ja mam laparo 4 czerwca, 3-go ide do Szpitala i strasznie sie mimo wszystko boje :eek:

Ostatnia edycja:
Natki wykres w ogole jest super. W porownaniu z poprzednimi widac jak kuracja dziala tak samo bylo ze mna jka zobaczylam pierwszy wykres po bezowulacyjnych :D

Nuuska jade na 13.30 a przyjmuje od 14.30 zalezy ktora bede w kolejce im szybciej pojade tym szybciej wyjde :)

sorki nuuuśśśka , wydaje mi sie ,ze nie zaszkodzi:) w końcu jest na napięcie przedmiesiączkowe-a przy okazji obniża prolaktyne:)jest to lek ziołowy-wiec nie powinien zaszkodzic-a jak pomoze -to chwała mu za to:)nie ma na ulotce tez ostrzezenia -ze nalekrzy go brac tylko pod nadzorem... choc po laparoskopi może wcale nie byc potrzebny:):):):)

Na styczniowych zafasolkowane pokłóciły się ze staraczkami i się wątek posypał... A szkoda, bo wszystkie były mi bardzo bliskie i tak jakoś mi smutno...Nuuśka clo dają chyba przy cyklach bezowulacyjnych, nie? Patuśka tu jest ekspertem:) No więc myślę, że jak kilka bezowulacyjnych Ci się powtórzy to lekarz bez problemu clo da...

a wy obydwie lykacie CLO i dupka dobrze pamietam ?
patu$ka to jedz wczesniej zeby Cie przyjal o czasie i o wszystko sie wypytaj .

A ja mam pytanie do Was - ale takie na prawde. Wiem, ze same nie mozemy decydowac o leczniu ale zastanawiam sie nad jakims wspomagaczem u siebie jak i wy bierzecie . Czy po usunieciu torbieli wziecie np.Castagnusa po zabiegu zaraz jak dostane @ mze dac rezulaty ? poradzcie mi cos :|

reklama
Co do castangusa to ja bym poczekala czytalam duzo na etn temat i ja z niego zrezygnowalam. Poczekaj chociaz pierwszy cykl po laparo,obserwuj cykl miej monit. A owu wroci i zajdziesz w ciaze zobaczysz :)

Do góry