Hej baby,
zauważyłyście że od pewnego czasu nasze posty nie zaczynają się już od: dzisiejsza nocka spoko...nocka-masakra

Hihi, no to powrócę do korzeni i powiem, że noc miałam wyjątkowo udaną, bo Julo obudził się tylko o czwartej na mleko i poszedł spać :-) Jestem wyspana, jupiii...
Dziękuję Wam kochane za odpowiedzi w sprawie bodziaków i picia z butelki <cmok>. Czyli fakt, że mały śmiga w koszulce i przy nachylaniu widać mu czasem rowka nie świadczy o mnie źle
;-) No i muszę spróbować ze zwykłym niekapkiem. Pytanie tylko czy mleko też z niego dobrze poleci?
Kasiu gratulacje dla Misi :-) Co do wątku roczkowego, to jak chcecie
Paulinamaria leję z tych rajtek

Większość facetów to prawie homofoby, niestety
Andzia, kasiek no to skoro decyzja o końcu UU (jeju, jak dawno nie czytałam tutaj tego określenia

) podjęta, to trzymam kciukasy, żeby wszystko się powiodło.
Jakoś mnie tak sentyment naszedł jak to przeczytałam. Pamiętacie moje boje z karmieniem piersią?
Aylin czyli koniec z UU?? Jak Ci z tym?
Muńka bravo dla młodej za dmuchanie świeczki ;-) A z tą pogodą, to ja miałam jeszcze lepiej, bo jakiś czas temu wyszykowałam chłopców na spacer, M. z nimi wyszedł, po czym dzwoni do mnie domofonem i pyta czy wyglądałam przez okno - okazało się, że padał deszcz

To znaczy taka mżawka, dlatego nic nie zauważyłam.
Claudette udanego urlopu! Oby mała była dobra dla mamusi w tym czasie i dała jej odpocząć ;-)
Alijenka no bo nad morzem ciepło tak jak u nas w sz-nie :-) Od kilku dni ładne słoneczko i chodzimy w krótkim rękawku :-)
Młodak przejdzie mu z tymi cyckami

To ponoć normalne w tym wieku
Rysica oby Monia się szybko przekonała, że świat jest fajniejszy w pionie ;-)
Msmickey szerokiej drogi, czystej plaży, gorącego słońca i ponętnej opalenizny
Mój bąbel wczoraj już całkiem ładnie śmigał na dwóch nogach :-) Wygląda to tak, że przejdzie parę metrów, potem się chwieje i upada. Ale wstaje i idzie dalej. Nadal jednak bezpieczniej się czuje, gdy ktoś go prowadzi za rękę. Czy to już można zacząć chodzeniem? Jeśli tak, to nie prześcignął brata, bo K. zaczął w wieku 10 m-cy.