Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do mam dziewczynek: czy wasze małe laseczki mają wyczuwalne guzki na piersiach?
katrina - kazda robi jak uwaza. Napisalam glownie dlatego, iz odnioslam wrazenie (moze wyniknelo to stad, ze nie czytam Was regularnie, po prostu trafilam na Was przypadkiem), iz niektore mamy boja sie odmowic szczepienia dzieci, bo uwazaja, ze sa one przymusowe. A "przymusowe" sa jedynie z nazwy, decyzja nalezy do rodzica ;-) Wg. mojej kalkulacji ryzyko powiklan poszczepiennych jest grozniejsze niz ryzyko odry, swinki czy rozyczki. Fala autyzmu w USA przeraza mnie bardziej niz fala odry we Francji. Kazda ma jednak prawo to ryzyko ocenic inaczej i podjac inna decyzje. Jestem jedynie za tym, zeby kazdy rodziec mial pakiet informacji - za i przeciw. Wnioski niech kazdy wyciaga swoje. Przeciez kazda chce dla swojego dziecka najlepiej :-) Ja wogole jestem z gatunku "zakreconych", tzn. karmie piersia po dzis dzien, rodzilam sn, choduje w ogrodku marchewke i pozwalam dzieciowi bawic sie w psiej siersci :-) Dlatego tez trzymam sie od wszelakich forow z daleka - wydaje mi sie, ze za bardzo odstaje ;-) Zarejestrowalam sie na bb przed kilkoma miesiacami w razie gdybym miala kiedys jakies pytania odnosnie wychowania i rozwoju. Jak do tej pory znajdowalam odpowiedzi bez zadawania pytan. A dzis mnie jakos tak "ponioslo", ze sie Wam wtracilam. Mam nadzieje, ze nikogo nie wkurzylam![]()
W sobotę wieczorem wracamy do UK w niedzielę roczek Aurelki a od poniedziałku wracam do Was:-) poczekacie?
Munka- Aura ma takie krostki na karku i przeniosły się trochę na policzki i też wydaje mi się, że to potówki bo tutaj jest strasznie gorąco a ona ciągle mokra zwłaszcza jak w foteliku siedziA Tobie co lekarz powiedział? bo chyba przeoczyłam
![]()
laski która lepsza, bo nie mogę się zdecydować, a muszę szybko kupićMoje dziecko zakochane i tylko chce zjeżdżać i woła brum brum
Dodam, że nie chodzi o kolor/wygląd, ale funkcjonalność.
Zobacz załącznik 565952Zobacz załącznik 565954

Nie mogę się doczekać 21-go, kiedy ja będę intensywnie wpsominać. Ech, na pewno łezka się w oku zakręci 
). Ciekawa jestem, jak mu tam będzie w innym miejscu. Ale jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli, to może uda się czasem podrzucać młodego do babci i fruuu na miasto ;-) Żartuję.
;-);-);-)