reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sto lat dla roczniakow Sergiuszka i Nikosia i moc buziakow dla Ciebie Mloda :*

Zaza ojej, a myslalam, ze kolezanka przyjmie "na klate" - przeciez sa rozne sytuacje... To Twoja dobra przyjaciolka czy znajoma???

Munka bylam w Rusinowie jako dzieciak - jezdzilam tam na koniach. Pieknie bylo i spokojnie, ale nie pytaj o przystosowanie dla dzieci, bo jako dwunastolatka nie ocenialam pod tym katem ;) Fajnie, ze rezerwacja zalatwiona.

MsMickey, Aylin ja tez wciagnelam Gre o tron, no i MsMickey w ostatnim odcinku jest taka akcja, ze ... hłe hłe, zarcik, nie bede wtreciuchem i nie streszcze ;)

Alijenka ucz schodzenia tylem ;) Moj juz automatycznie sie obraca, a jak zapomni to mowie "dupka sie schodzi" i dziala ;) Ale nauka byla mozolna, nie zalapal za pierwszym razem jak mamusia by chciala.

Andzia kopal, ale delikatny - bb tez jest wazne :D

Pola wspolczuje problemow z zoladkiem, oby szybko przeszly.

Josie 2 godziny usypiania :szok: A wlasnie mialam pytac jak u Ciebie wyglada usypianie w dzien? Dalej w nosidelku? Moj to chyba sie nie nauczy samodzielnego zasypiania na dzienne drzemki :/ Przeganiam biegunke - a kyszz.

No wiec zaczne od: nocka byla potworna - jak kilka ostatnich. Mlody budzi sie o 3 i bez butli nie zasnie (probowalam przetrzymac, podawac wode itp itd). Szperalam w necie i doszlam do wniosku, ze za malo je i za malo pije. Zapotrzebowanie kaloryczne wg roznych stron to od 900 do 1300 na dobe, a mlody je moze 700 :baffled:. Szukam inspiracji w zlobkowych jadlospisach.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek - też to widziałam. I wychodzi zem otruta na amen bo od lat w okresie "niepomidorowym" pomidory w puszcze kupuje.

Niespodzianka - i jak twoje odczucia związane z ostatnim odcinkiem Gry??

Aga - a diete porzuciłas? Ja nawet nie zaczęłam. Al tu i teraz składam przysięgę ze od weekendu zabieram się za SB. Sciągnełam odpowiednie materiały, wyedukowałam się i skonczyły się truskawki a czereśnie niesmaczne wiec zaczynam :)

Niespodzianka - moj przez zęby budzi się klika razy w nocy i nie da sie oszukać smoczkiem,ani wodą - musi być cycek:wściekła/y: Kręgosłup rano od tego ciąglego wygięcia tak boli, że wstać nie mogę.
Kasiek - no i co my mamy jeść ?????????? się pytam:szok:

Kasiek prawda jest taka, ze ciezko teraz znalezc zywnosc bez szkodliwych substancji :/ Zalecaja kupowanie swiezych pomidorow,a wiekszosc z nich jest pryskanych :/ W Uk w wiekszosci smakuja jak woda w kolorze pomidora, czasem tylko uda sie znalezc cos co smakuje jak pomidor :p W marketach wszystko jest czysciutkie, wyszorowane - marchewki, ziemniaki bez grama ziemi na nich, bez natki, chleb nadmuchany. Szkoda, bo to samo zaczyna dziac sie w Pl...

Andzia to ja juz nie narzekam :p Czlowiek sie niestety do dobrego przyzwyczaja i po kilku tygodniach przespanych nocek jedna pobudka to i tak szok dla organizmu ;)

Aylin ostatni mnie zaskoczyl i nie tak sobie to wyobrazalam i w ogole jestem na nie ;) Ale szczerze ten serial non stop mnie zaskakuje - nie jest tak przewidywalny i slodki jak wiekszosc - dlatego ogladam z wytrzeszczem :p

Zapomnialam : Zabawa z Rybką MiniMini trwa cały dzień - YouTube nada sie do obcinania paznokci - mlody piszczy z radosci i sie cieszy :D

Ostatnia edycja:
Niespodzianka mi tam akurat tutaj pomidory bardzo smakują :) często kupujemy na rynku a nie w marketach a chleb? Tez mi smakuje :tak: Zwłaszcza Tiger z Asdy :-D

Polaa ja rzadko na rynku bywam, bo mam daleko ;( A tiger jest chyba jedynym chlebem, ktory zjem - ale tylko w pierwszy dzien :-p No i ewentualnie bagietki.

NIespodzianka - mnie właśnie też, nie spodziewałam się takiego zakończenia tej serii. Podobno wiernie z ksiazka. Przeczytam ja jak jakimś cudem uda mi się pozyczyć :)

reklama
Niespodzianka moja doskonale umie schodzić tyłem już od dawna. Ale ona wstaje na kanapie i biega po niej, więc jak straci równowagę czy źle stanie nóżką to umiejętność schodzenia tyłem nic jej nie da! I tu muszę sobie przymocować oko z tyłu głowy:D

Aylin
ja też otruta, wczoraj wrąbałam dwie puchy do spaghetti:D Przy okazji teściu był na obiedzie:ppp

Do góry