Hej baby :-)
Ślęczę dzisiaj wieczorem nad mega nudnymi raportami, tabelami i zestawieniami, bo:
1. mamy od poniedziałku kontrolę z MEN i wszyscy s.rają w gacie wymuszając na mnie podobne zachowania. A że ja do spinających się nie należę i mam delikatnie mówiąc zlewkę

to czuję na plecach spojrzenia pełne dezaprobaty i braku zrozumienia ;-) Więc muszę udawać, że się bardzo, bardzo denerwuję ;-) A tak serio, wszystko mam poukładane, ogarnięte, posprzątane. Niejedna kontrola za mną i każda 100% ok, więc luz. Nie lubię takiego panikowania, wrrr...
2. to nasz ostatni tydzień przed urlopem (zamykamy całą firmę na miesiąc) więc wyobrażacie sobie, jaki mamy kołchoz

Trzymajcie mnie dziewczynki, żebym dała radę i już za tydzień, za tydziulek będę cała Wasza :-);-)
Kasiek powodzenia w odpampersowywaniu ;-)
U nas kompletne dno w tym zakresie, bo jestem leniwa i tyle ;-) Kornela też odstawialiśmy jak miał dopiero dwa lata, więc i teraz jakoś nie mamy parcia. Ale uważam też, że nie ma niczego złego w tym, aby próbować już teraz. Jeśli jest okazja, dzieciak chętny na zmiany, a mamie to nie przeszkadza, why not?

Sama ostatnio zatrzymałam się na dzieciędym przy nocnikach i już oglądaliśmy z M. te cuda, ale jakoś nie mieliśmy wystarczająco silnej motywacji

Kto wie, może mnie wena podczas mojego urlopu najdzie?
MsMickey pozdrów ode mnie Łódź koniecznie :-)
Zaza fajno, że ruszyło do przodu z jedzeniem, teraz poszalejecie

Mój dzisiaj spróbował czereśnie i zajdał ze smakiem. Chciał jeszcze, ale nie dałam mu zbyt wiele, bo boję się rewolucji
Josie ale Wam fajnie z tymi rowerami

A fasolkę szparagową jemy i nawet smakuje bardzo

A mięsko bąbel najchętniej zjada w postaci potrawki (np. gotowany kurczak z sosem jogurtowo-koperkowym z groszkiem i marchewką), pulpetów, pieczone (np. udko).
Kasieńka jak się czujesz robaczku w te upały?

Faktycznie czas leci jak szalony, pokazuj nam na bieżąco brzuszek!
Sunshine mój bąbel też już zaliczył wizytę u dentysty :-) Ale pasty nam jeszcze nie zalecała tylko mycie taką szczoteczką-napartskiem. A jaką pastę Wy używacie i jak ją wypłukujesz?
Kasia.natka powodzenia w przygodzie z nocnikiem :-)
Polaa ale cudny fryz

:-)
Niespodzianka plaża, spacery, nie za dobrze Ci?

Z zabawek u nas najfajniesze są: pilot od tv, ładowarki do telefonów, okulary, komórka, wszelkie kable, wtyczki, przełączniki

No niestety zabawki, choćby na największym wypasie średnio interesują mojego dziecia
Fajnie, że napisałyście o tym wymuszaniu wzięcia na ręce w najmniej odpowiednim czasie, bo to właśnie o nas

Przywykłam, że jak stoję przy zlewie, to mam przyczepione do nogawki takie małe, jęczące cóś

;-) No i jest mega za mną, jak byłam z nim teraz w domu przez trzy dni, to nawet do łazienki musiałam go zabierać

Nic beze mnie. Naszczęśliwszy, jak leżę na macie, mogę nic nie robić, ale jestem na oku ;-)