reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga dzieci z podsluchem, niezle!!!

ksiaze zjadl pulpety w sosie pomidorowym dzis, ale oczywiscie nie chcial nawet tknac dopoki nie dorzucilam makaronu :-D:rofl2: oszaleje z tym dzieckiem :cool2: teraz sie zajal sciaganiem opon z resoraka pod stolem i cisza jak makiem zasial

straszycie mnie tymi czworkami:szok: my dopiero dwojki i to z jednej strony tylko

kasiek fajne te magnesy. moj mial na to wkretke i kupilam nawet takie pluszaki z magnesami na lapkach. ale juz mu przeszlo

reklama
Kasiek super magnesy :)

dzisiaj Nikodem zjadl lapkami obiadek :D a tego co juz nie mogl to dal mamie :D a dostal dzisiaj warobke z jablkiem i makaron pelnozbozowy :D

Alijenka współczuje @
Josie makaronowe dziecko:-D chociaż ja też uwielbia makaron ale jeść ciągle i do wszystkiego bym nie mogła

serio czwórki długo wychodzą? Bo my chyba też jesteśmy w trakcie wyrzynania (ślinotok, łapki w buzi i spuchnięte dziąsła)

dostaliśmy dzisiaj projekt zaproszeń do zaakceptowania 1 (2).jpg

Załączniki

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 50
alijenka nie poobrywa, są na bardzo grubej gumie, której nawet ja nie przegryzłabym:) Uwierz mi, że Polka próbowała rozbroić i nic z tego:D No to mnie pocieszyłaś z tymi czwórkami:angry:

alijenka aga jak jesteśmy w komplecie to kiedy spotkanko? Ja wyjeżdżam dopiero 3.08:D

josie moja to ziemniakowe dziecko:D

niespodzianka Polka nigdy nie chciała jeść kanapki podzielonej na kawałeczki i wciągała osobno chleb (bez masła, bo to uznała za trutkę:p), plaster szyki i kilka grubych plastrów ogórasa. Na szczęście je w foteliku, chodzi tylko z ogórasem.

asik moja też całuśna i buziaki sprzedaje na zawołanie:)

dzieć zrobił mi pranie w swoim basenie:wściekła/y:na kupce miałam ułożone, wyprane i wysuszone ciuchy, a ta pod moją nieobecność wrzuciła wszystko do basenu i potem dumna rozwieszała po krzesłach, piaskownicy itp. grrrry

Ostatnia edycja:
Mój mały żarłok raczej nie rozrzuca jedzenia, a jak już coś ląduje na podłodze, to nasz mobilny odkurzacz szybko sprząta, czasami nawet sprząta to, co jeszcze nie zostało wyrzucone...

Padam na pyszczek :-( jest tak goraco ze sie roztapiam :shocked2: ale nie to zebym narzekala :-p

Nie dziwie sie mlodej bo dzis spala tylko 30min i malo co zjadla a teraz po kapieli padla jak mucha :-D

Aura dostala dzis szczepionke i dzielnie ja zniosla obeszlo sie bez lez :-)

Mamci udalo sie umozyc kare za przekroczenie limitu na koncie wiec jeste happy ;-)

Wybaczcie ale glowa peka i @ meczy wnetrznosci :dry:

EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne miala :-):tak: mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla :-D cwaniara jedna!!! :-D

Alijenka wspolczuje @

asik bardzo ładne zaproszenie :tak:

Katrina weszłam na forum niezalogowana, czytam Was i od razu sie musiałam zalogować bo byłam ciekawa tego Waszego odkurzacza :-D

Byla dzisiaj u mnie koleżanka, dzieciaki sie wybawily :tak:
Wojtek juz śpi, Kuba jeszcze ogląda bajkę ale juz niedługo do spania i w końcu odpoczynek :-) Biorę sie za kilera.

nie umiem robic multicytatow, wiec lece z pamieci:

- nam wyrznela sie jedna czwrorka przed tygodniem. Wychodzila... 2miesiace :wściekła/y:

- bejbiszonek kiedys bral wylacznie jedzonko do raczki (wkladanie do buzi uznawal za podejrzane, wszystko wyciagal, ogladal i albo wkladal albo, co czesciej - wyrzcual, ew. od razu z marszu wypluwal) i grzecznie siedzial w foteliku. Teraz mu sie cos przestawilo, bo uznaje tylko kawaleczki, ktore wsuwa w czasie biegu po mieszkaniu
- maslo uwielbia. Zlizuje a chleb/bulke zostawia :sorry2:Do zlizywania masla z mebli mamy, podobnie jak katrina, mobilnego specjaliste a dokladniej specjalistke. Niestety nasz futrzasty fachowiec nie sprzata ogorkow, kaszy jaglanej (gryczana owszem), malin i kilku innych jarskich rzeczy :baffled:

- Sunshine - tort porodowy nami wsztrzasnal :szok::-)

- czuje, ze o czyms zapomnialam ale nie wiem o czym :zawstydzona/y:

reklama
alijenka aga jak jesteśmy w komplecie to kiedy spotkanko? Ja wyjeżdżam dopiero 3.08:D
Jak kupię podwójny wózek :)jak go nie będę miała to będę uziemiona :/

dostaliśmy dzisiaj projekt zaproszeń do zaakceptowania Zobacz załącznik 572783
Śliczne zaproszenie prawdziwej księżniczki :)w końcu 7lat to poważny wiek :)

Mój mały żarłok raczej nie rozrzuca jedzenia, a jak już coś ląduje na podłodze, to nasz mobilny odkurzacz szybko sprząta, czasami nawet sprząta to, co jeszcze nie zostało wyrzucone...
Świetny odkurzacz :D
EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne miala :-):tak: mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla :-D cwaniara jedna!!! :-D
Gratulacje dla Aurelki :)

Od jutra Antek ma koleżankę, a ja małą do opieki od 7:45:szok::szok: mam nadzieję, ze dam sobię radę i jak najszybciej muszę sprawić sobie podwójny wózek.
Powiem Wam, ze jedna dziewczyna podejrzewała, ze coś z dzieckiem nie tak po wizycie u tej niani i wsadziła dyktafon do torby dziecka co dziś tam usłyszałam to głowa boli :szok::szok::szok: np: "zamknij się, bo wypierd... cię przez okno, kurwy itp" włos na głowie stawał dęba:-:)-(jutro ta niania dostanie dyscyplinarkę, a miałam 3dzieci pod opieką.

Do góry