Aga dzieci z podsluchem, niezle!!!
ksiaze zjadl pulpety w sosie pomidorowym dzis, ale oczywiscie nie chcial nawet tknac dopoki nie dorzucilam makaronu
oszaleje z tym dzieckiem
teraz sie zajal sciaganiem opon z resoraka pod stolem i cisza jak makiem zasial
straszycie mnie tymi czworkami
my dopiero dwojki i to z jednej strony tylko
kasiek fajne te magnesy. moj mial na to wkretke i kupilam nawet takie pluszaki z magnesami na lapkach. ale juz mu przeszlo
ksiaze zjadl pulpety w sosie pomidorowym dzis, ale oczywiscie nie chcial nawet tknac dopoki nie dorzucilam makaronu

oszaleje z tym dzieckiem
teraz sie zajal sciaganiem opon z resoraka pod stolem i cisza jak makiem zasialstraszycie mnie tymi czworkami
my dopiero dwojki i to z jednej strony tylkokasiek fajne te magnesy. moj mial na to wkretke i kupilam nawet takie pluszaki z magnesami na lapkach. ale juz mu przeszlo

na kupce miałam ułożone, wyprane i wysuszone ciuchy, a ta pod moją nieobecność wrzuciła wszystko do basenu i potem dumna rozwieszała po krzesłach, piaskownicy itp. grrrry
ale nie to zebym narzekala

mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla
Do zlizywania masla z mebli mamy, podobnie jak katrina, mobilnego specjaliste a dokladniej specjalistke. Niestety nasz futrzasty fachowiec nie sprzata ogorkow, kaszy jaglanej (gryczana owszem), malin i kilku innych jarskich rzeczy