andzia1980
Fanka BB :)
kurde u mnie katarek nie zda egzaminu bo żeby wyciągnąć rurę od odkurzacza mój K ma problem a co dopiero ja :--
-(, jest tak zamontowana że w dwie osoby musimy ją wyciągać
andzia Niuśka tą szczepionkę już dawno ma za sobą także my się załapałyśmy jeszcze na dobry towar :-):-):-)
a mu nadal przed i nie wiem co robić:-( Co jeśli się okaże, że następna partia też popsuta

Witam :-)
Ale Kuba zrobił aferę o 5 rano, darl sie Mamooo jakby go ze skory obdzierali, lecę do Jego pokoju a ten, ze ktoś wszedł do naszego domu, ktoś obcy, ze nas zabije i takie rożne, masakra. Zasnął i śpi jeszcze
Andzia ja tez z 28lipca jak Twój maz
AsiaAsia wspolczuje kłótni z mężem, ja tez zawsze powiem a duzo i pózniej żałuje.
nic czas wstać z łóżka bo Wojtek sie juz kręci niespokojnie![]()
milego dnia Dziewczyny
ten sam dzień urodzin ,a charakter inny

Może Kuba obejrzał jakiś film wczoraj???
Pamietam jak Adi po "Potworach i Sp" przeżywał i nie chciał zostać sam w pokoju, ale już mu przeszło.
Hej,
wczoraj sprawdzałam jakimi szczepionkami była Tysia szczepiona - na szczęscie u nas przerób maja mały i tymi z 2011 sie załapała...
Ale strach jest i szczepienie kolejnae na pewno oleje....
MOja je wszystkie owoce - pod warunkiem ze nie sa w stanie dla bejbikó czyli przetarte. Jak się da wziąść do rączki i dziamdziać to jest w 7 niebie. A jak pestki nie wyciągnę to juz w ogóle raj bo mozna ja sobie poobgryzać.
wczoraj poszlismy na zakupy - młoda dostała potwora do pchania na kiju - całe 20 zł zainwestowałam a dzieć mega szczęsliwy. Nawet do wanienki chciała z nim iść. Niestety w markecie uderzyła się o róg kartonowego pudła - śliwa na czole fioletowa moment wyszła.
Nie wiem co jest ale poszła spać po 22 i wstała o 6.... ona mnie wykonczy jak tak dalej bedzie niespała...
A i Josie - przesyłka z upałami od Ciebie dotarła - dzis 29 jutro 33 a na poniedziałek 36 zapowiadaja....
Po co wydawać kupę kasy na zabawki, jak najprostsze i tanie najbardziej cieszą nasze dzieci
Ostatnia edycja: