Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bylismy u ortopedy (udalo sie wczesniej niz w piatek)-wszystko ok podobnotzn. pani dr kazala mu pozwolic jeszcze na takie "nierowne" chodzenie, bo caly czas uczy sie lapac rownowage. Sprawdzila kregoslug i nozki-wszystko wzorowo...mamy sie pojawic kontrolnie za 3 miesiace. Z tym wystajacym kregiem tez ok-zaraz ma sie "schowac" jak maly bedzie juz porzadnie biegal. Mamy do niczego malego nie zmuszac (nigdy nie zmuszalismy
) - tzn. jak raczkuje jeszcze (tak!) to ma tak smigac, nie prowadzac go i dawac raczke/paluszek jesli sam sie nią podtrzymuje, a nie ze my go trzymamy
no i tak
wiec chyba all ok
![]()
A i Muńka - placek upiekłam - młoda zjadła duzy kawał na kolacje. Wersja u mnie morelowo sliwkowo jagodowa![]()
Munka- placuszki super!!! dzieciaki zajadaly a dziewczyny przepisy pobraly:-)

Hej hej babiszonki
ja na szybko, bo dzisiaj pakowanie - jedziemy do PobierowaWprawdzie na parę dni, ale zawsze coś
Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i od jutra będzie ciepło, bo póki co to lipa w naszych stronach
![]()
Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosniei zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca
![]()
Baby mam pytanie: ile mleka w ml wasze bąble piją dziennie? Jejku mój to jakiś mlekopijcaNieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka
I drugie question, czy waszym bąblom zdarza się, że trzasną kogoś po twarzy?Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta
Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać
;-)
Iwon tak mieszkam 200 metrów od budynku straży pożarnej. Mamy ochotniczą wiec wzywają się w ten sposób. Makabra.
A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parkizdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia
![]()

uwielbiam to miejsce!!!!

tez nie lubie ogladac sie u lustrze u fryzjera
korzystaj z chwil z rodzinka

dobre!!!!A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parkizdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia
![]()
Aylin ale Ci fajnie z tym nowym sprzętemJa uwielbiam takie nowinki, zaraz bym siedziała i rozkminiała cały wieczór
![]()
Polaa masz siostrę w wieku 11 lat? Wow! :-)

Albo po jogurcie oblizuje opakowanie. Jakbym Go conajmniej glodzila, proszę, mówię, krzykne a ten w śmiech na całego i ma mnie gdzies