reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak, dokładnie tak miałam, piękny duszek 9dpo, 10dpo już super kreseczka więc wszystko super, beta super i finalnie brak serduszka...to jak strzał w twarz, ja wtedy zamykam się w sobie i muszę to przetraeic, za chwilę będzie Ci łatwiej i będziesz miała powera do dalszych działań.
Może ten szpital to dobry pomysł? Może podadzą tabletki na oczyszczenie..
Wiesz co, na razie poczekam, bo dopiero wczoraj odstawiłam progesteron, ale sądząc po USG i po tym jak się wszystko obkurczyło uważam, że jest szansa na samooczyszczenie. Pęcherzyk zmalał o ponad połowę, endometrium też, cycki sflaczały a od poniedziałku plecy bolą mnie „poronnie”. Także jestem dobrej myśli. 💝
Więc obyśmy niebawem znów razem testowały 💝😊

reklama
Wiesz co, na razie poczekam, bo dopiero wczoraj odstawiłam progesteron, ale sądząc po USG i po tym jak się wszystko obkurczyło uważam, że jest szansa na samooczyszczenie. Pęcherzyk zmalał o ponad połowę, endometrium też, cycki sflaczały a od poniedziałku plecy bolą mnie „poronnie”. Także jestem dobrej myśli. 💝
Więc obyśmy niebawem znów razem testowały 💝😊
Po burzy zawsze wychodzi słonko! Wierzę, że i dla nas wyjdzie 😊😘

Ja się wogóle przypieprzę od bladego świtu, że nie popadajmy w teorie "dzieci nas wybierają".
Takie teorie są krzywdzące dla tych co tracą i tych, którym się nie udaje.
Ja nie wierzę w złośliwość Kajtków, że mówią "dobra Ciebie to ja nie chcę" albo "dobra, jednak wracam do siebie". 🤷🏻‍♀️
Dzieci nie wybierają sobie też patologicznych rodzin, a często w takich się rodzą.
Zgadzam się w 100%. Po prostu to jest natura, może za słabe dzieciątko jest, może z jakąś wadą i samoistnie natura nam "ułatwia" życie, byśmy mieli szansę na zdrowe dziecko i zdrową ciążę.
Ja wiem, że to cholernie trudne. Ale chyba takie działanie zadaniowo też by mi pomogło.

Skorpiony uwielbiają teorie spiskowe, astrologię, wszelkie tego typu rzeczy - to zodiakary 100% :D

Tu chodzi o to, że każda dusza ma jakieś zadanie i tak może sobie wybrać patologiczną rodzinie bo może musi sobie przepracować tą patologią itd. nooo dla kogoś kto w tym nie siedzi, nie wierzy w to itd. to wiadomo że to będzie p*erdolenie ;)
Koziorożce tez 😘 tarocik codziennie musi wlecieć

reklama
Do góry