reklama
Aewea
Fanka BB :)
u mnie tak było. Pappa + USG wyszły duże ryzyka i zrobiłam amnio. Nawet nie brałam pod uwagę NIPT, bo to kolejna statystykaCzyli w sumie najlepiei zdac sie na to pappa+ usg i ewentualnie jesli wskazania duze to amnio..
Kaalaa
A amnio to takie 100%, czy nadal moze wyjsc falszywe? I ciekawe na ile przy pappa i usg przy prawidlowych wynikach wychodzi potem, ze jednak nie, a czlowiek na amnio sie nie zdecyduje.. kurde zaburzylyscie moj swiatopoglad
jednak zielona jestem

Aewea
amnio bada bezpośrednio materiał genetyczny dziecka więc już 100%A amnio to takie 100%, czy nadal moze wyjsc falszywe? I ciekawe na ile przy pappa i usg przy prawidlowych wynikach wychodzi potem, ze jednak nie, a czlowiek na amnio sie nie zdecyduje.. kurde zaburzylyscie moj swiatopogladjednak zielona jestem
penguinlicious
Moderator
To ile Ty tam siedziałaś?Jaka książkę czytałaś?![]()
Ja też dzisiaj siedziałam z książką, przeczytałam 79 stron koczując w Alabie![]()

Hermeneg
To ile Ty tam siedziałaś?Chyba, że tak szybko czytasz
![]()
Przed 7 przyszłam i przed 9 wyszłam

No wychodzi bardzo często, chorych dzieci na choroby genetyczne jest cała masa niestety.A amnio to takie 100%, czy nadal moze wyjsc falszywe? I ciekawe na ile przy pappa i usg przy prawidlowych wynikach wychodzi potem, ze jednak nie, a czlowiek na amnio sie nie zdecyduje.. kurde zaburzylyscie moj swiatopogladjednak zielona jestem
Amniopunkcję najlepiej zrobić z mikromacierzami, wtedy bada więcej..
Ja z synem miałam przy rysyku pośrednim, wyszło wszystko ok i resztę ciąży byłam spokojna, czego nie dałyby mi testy przesiewowe na pewno.
Lwica1410
Sporo dziewczyn nie odbiera wyników papy jak USG jest prawidłowe.A amnio to takie 100%, czy nadal moze wyjsc falszywe? I ciekawe na ile przy pappa i usg przy prawidlowych wynikach wychodzi potem, ze jednak nie, a czlowiek na amnio sie nie zdecyduje.. kurde zaburzylyscie moj swiatopogladjednak zielona jestem
Co jest głupota dla mnie w czystej postaci.Sporo dziewczyn nie odbiera wyników papy jak USG jest prawidłowe.
reklama