reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Ja na szczęście mam pakiet w luxmedzie więc spora część badań jest w ramach niego. Ciekawe za którym razem mi sie uda ten posiew zrobić 🤣ja mam taki problem, ze rano MUSZĘ na dwójkę i jak tu w takim wypadku pobrać mocz i jeszcze się umyć przed 🤣 czekam na dzień kiedy się obudzę i nie będę musiała pędzić fo toalety to wtedy może mi sie uda to poprawnie pobrać 🤣
To ja po prostu nie umiem sikac „ sterylnie” a co do pędzenia do toalety na 2 to niestety lacze sie w bolu, mam IBS z dziecinstwa i w sumie bylo calkiem spoko bez lekow i szczegolnej diety dopoki nie zaszlam w ciaze. Od tego czasu wzdecia, biegunki, zaparcia, bole brzucha to normalka 😩

reklama
Ja póki co byłam tylko na jednej wizycie gdzie było już serduszko, kolejna będzie dopiero bliżej 12 tygodnia przed prenatalnymi. Staram się nie fiksować ze może być coś zle i na szczęście mi to dobrze wychodzi 😁 wszystko co mogłam zrobić żeby było dobrze to zrobiłam ale niestety nie wszystko na pewnym etapie jest od nas zależne. Mi dokuczają poranne mdłości i mam mniej energii niż zazwyczaj ale nie ma tragedii 😊

reklama
Do góry