callina
Fanka BB :)
a to zagadkaCzasem plamiłam na owulacje ale bardzo delikatnie na różowo, praktycznie przezroczyscie. A tu mi poleciała dzisiaj normalnie krewrobię testy, jeszcze na pewno do piku jest trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a to zagadkaCzasem plamiłam na owulacje ale bardzo delikatnie na różowo, praktycznie przezroczyscie. A tu mi poleciała dzisiaj normalnie krewrobię testy, jeszcze na pewno do piku jest trochę
Dziś 10dp.A który to dpo?
Jak tylko dostanę okres to skorzystamKtóra wpada dziś na proseco ?tylko te co okres mają
Jeszcze dodzwonić się do ginekologa
i się umówić i będzie gitara 13 bądź 14 dzien cyklu .
Mam nadzieję że w październiku będzie lepiej .Jak tylko dostanę okres to skorzystamale wlasciwie sama juz zwatpilam czy sie cokolwiek z tego wykluje. Na pierwszej stronie istne morze czerwone
Na pewno się uda, domyślam się ze następny miesiąc musi byc łaskawszy dla nasMam nadzieję że w październiku będzie lepiej .
Te moje pęcherzyki słabo rosną.
Ten pękł.
Dopiero przy latrezolu rosną ładnie więc pokładam nadzieję że mam nadzieję że się uda.
Święta racjaWychodzę zawsze z zalozenia- co ma byc to bedzie. Od momentu jak zaczelam zyc z tym założeniem, duzo łatwiej mi ze wszystkim. Polecam każdemu cieszyć sie życiem jakie by ono niestety nie bylo. Zawsze znajdą się inne wspaniałe rzeczy dookoła![]()