reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Korzystalam, u mnie bylo malo ciezarnych, wiec mialam indywidualne spotkania, wiecej chyba dowiedzialam sie od mamy niz od niejA miałam zapytać. Korzystałyście z położnej w ciąży?
W sensie, nie chodzi mi o środowiskową co kontroluje dobrobyt skrzata po porodzie ani o prywatną położną do porodu, tylko te konsultacje z położną w ramach tam nie wiem, opieki/edukacji przedporodowej zwał jak zwał?![]()
Hermeneg
A miałam zapytać. Korzystałyście z położnej w ciąży?
W sensie, nie chodzi mi o środowiskową co kontroluje dobrobyt skrzata po porodzie ani o prywatną położną do porodu, tylko te konsultacje z położną w ramach tam nie wiem, opieki/edukacji przedporodowej zwał jak zwał?![]()
Tak, ja korzystałam
Lwica1410
My też nie mieliśmy. Córka ma prawie 3 lata, udało nam się wszystkim przetrwać. Nawet mi do głowy nie przyszła szkoła z partnerem.My idziemy od jutro na szkołę rodzenia wlasnie 2x w tygodniu po 2h, z tego co słyszałam dziewczyny zadowolone, duzo ciekawych tresci.
My nie mieliśmy wgl styczności z małymi dziecmi, więc uwazam,ze nam sie przyda![]()
Roma_ntiko
U mnie na szkole były zajęcia z pielęgnacji nad dzieckiem dla ojców i zajęcia ze wspólnego poroduMy też nie mieliśmy. Córka ma prawie 3 lata, udało nam się wszystkim przetrwać. Nawet mi do głowy nie przyszła szkoła z partnerem.
Lwica1410
Jak rodziłam to partner pojechał psice ogarnąć bo zostały same w domu, a wyjechaliśmy w nocy. Zanim wrócił ja już byłam na oddziale. Dużo par rodzi razem, ja tam jestem zosia-samosia.U mnie na szkole były zajęcia z pielęgnacji nad dzieckiem dla ojców i zajęcia ze wspólnego porodu
reklama
xewee
Moderator
U nas tez wlasnie ma byc pielęgnacja, omówienie pierwszej pomocy, karmienie itpU mnie na szkole były zajęcia z pielęgnacji nad dzieckiem dla ojców i zajęcia ze wspólnego porodu