reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Ale fotka!! Kurde klimatycznie masz chyba w kazda pore rokuJa się obudziłam koło 2 i później już nie mogłam zasnąć. W planach miałam odespać poprzedni tydzień, ale wyszło jak zawsze. Zobacz załącznik 1726649
@Hermeneg dawaj ciasto! Dzisiaj taki dzien, ze zjadlabym wszystko
Hermeneg
Ty to często masz jakieś swoje smakołyki![]()
Miałam połówkę dyni w lodówce i musiałam coś z niej zrobić a że zupka była ostatnia to padło na ciasto. Mąż będzie miał się czym pocieszać jak wypali dwa ostatnie papierosy z paczki
Lady Strejser
Ja mam też takie dni,że mam pełno spraw do ogarnięcia a się zabrać za to nie mogę. Młoda była też przeziębiona a teraz jest problem do przedszkola wrócić... Dzisiaj histerii dostała,że ja ją kocham a jej uciekam i ją tam zostawiam samą itp.Na szczęście ja handre tylko na słodkie, ale za to ma totalnego lenia. Z tym, że ja dziecko nie śpi, to muszę wszystko z nimi robić i ręce później odpadająwięc może to nie lenistwo, a zmęczenie.
Kosinka94
Moderator
Faktycznie masz ciężkoJa mam też takie dni,że mam pełno spraw do ogarnięcia a się zabrać za to nie mogę. Młoda była też przeziębiona a teraz jest problem do przedszkola wrócić... Dzisiaj histerii dostała,że ja ją kocham a jej uciekam i ją tam zostawiam samą itp.osiwieje z nią
loumarie
Jestem łasuchem ale tych rogali nie cierpię![]()
A mąż mi 4 takie wielkoludy kupił, wyobraź sobie
reklama