reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ja to nie bardzo mam co puszczać. Takie 68 to już coś mam, a tych mniejszych to garstka.Ja dziś ciuchy na pierwszą rundę prania puszczam.Potem będę tylko odświeżać. Obecnie mam wielką torbę taką turystyczną zakupionych ciuchów.
Ja to nie mam niestety wyboruU mnie młody też większy o tydzień. Nie wiem czy chce żeby był w terminie, czy przed czy po.w sumie nie mam na to wpływu![]()
A jak u ciebie wagowo było pamiętasz może w 19 tyg? 20?Tych najmniejszych mam mało, ale nie wierzę, że mój klocek żelbetowy będzie ich potrzebował.
Kaalaa
Ja to sie zastanawiam czy w weekend celowo do Poznania na nie nie jechacJestem łasuchem ale tych rogali nie cierpię![]()
Szybko zrzucisz, waga sie nie przejmuj! Za to dobrze ze odpoczniesz i bedziesz miec pole manewru do wszystkich przygotowanOficjalnie od dziś jestem na l4
Co ja już nie poplanowalam, że w domu zrobię, już to widzę
Z innych info, przytyłam 3kg w 3 tyg![]()
niezapominajka876
Zapraszamy do Poznania! Ja już dziś pałaszuję rogalaJa to sie zastanawiam czy w weekend celowo do Poznania na nie nie jechacza slodkie rogale, ale kurde to nadzienie
Szybko zrzucisz, waga sie nie przejmuj! Za to dobrze ze odpoczniesz i bedziesz miec pole manewru do wszystkich przygotowan![]()
loumarie
A jak u ciebie wagowo było pamiętasz może w 19 tyg? 20?
Na ostatniej mojej wizycie (z OM 22+0) miał 559g.
Na połówkowych, z OM 20+3 (a wg lekarza był 21+2) to miał 452g i był to 71 praktycznie percentyl.
No właśnie ja jestem dziś 19+1 ale wychodzi starsza i waży 340g, lekarz mówi że fajna duża dziewczynkaNa ostatniej mojej wizycie (z OM 22+0) miał 559g.
Na połówkowych, z OM 20+3 (a wg lekarza był 21+2) to miał 452g i był to 71 praktycznie percentyl.
reklama
No właśnie ja mam mieć CC w 38 tyg, jako że mam termin na 1 kwietnia to chyba wyjdzie połowa marcaTe swoje spekulowane daty to oni sobie mogą.![]()