reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja dziś ciuchy na pierwszą rundę prania puszczam. 🤣 Potem będę tylko odświeżać. Obecnie mam wielką torbę taką turystyczną zakupionych ciuchów.

reklama
Jestem łasuchem ale tych rogali nie cierpię 🤣🤣
Ja to sie zastanawiam czy w weekend celowo do Poznania na nie nie jechac :D za slodkie rogale, ale kurde to nadzienie ♥️
Oficjalnie od dziś jestem na l4 🥳
Co ja już nie poplanowalam, że w domu zrobię, już to widzę 😆
Z innych info, przytyłam 3kg w 3 tyg 😏
Szybko zrzucisz, waga sie nie przejmuj! Za to dobrze ze odpoczniesz i bedziesz miec pole manewru do wszystkich przygotowan :D

Ja to sie zastanawiam czy w weekend celowo do Poznania na nie nie jechac :D za slodkie rogale, ale kurde to nadzienie ♥️

Szybko zrzucisz, waga sie nie przejmuj! Za to dobrze ze odpoczniesz i bedziesz miec pole manewru do wszystkich przygotowan :D
Zapraszamy do Poznania! Ja już dziś pałaszuję rogala 😂 a 11 zamienię się w takiego pysznego rogalika

reklama
Do góry