LadyCaro
Fanka BB :)
lepiejLepiej? xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiejLepiej? xd
no ja tak samo mam! Jeszcze moj facet mi ostatnio dotknal brzucha i powiedzial, ze faktycznie jest taki wystajacy i napiety troche juz. Jestem przerazonaJa też jestem w 3 ciąży, teraz mam 5+6 i mam wrażenie takiego balonika w podbrzuszu a dodatkowo wzdęcia też bardzo dają o sobie znać![]()
no ewideeentnielepiejaż miło popatrzeć. Ja dziś miałam taki, chyba też się zalicza do dye stealer?
Zobacz załącznik 1727802
mój jest ne etapie zachwytu cyckami...no ja tak samo mam! Jeszcze moj facet mi ostatnio dotknal brzucha i powiedzial, ze faktycznie jest taki wystajacy i napiety troche juz. Jestem przerazona![]()
To moje przy tym do cienie sąlepiejaż miło popatrzeć. Ja dziś miałam taki, chyba też się zalicza do dye stealer?
Zobacz załącznik 1727802
hahaha, to po porodzie chyba zemdleje z wrazeniamój jest ne etapie zachwytu cyckami...![]()
zostaw jeden na za 2 tygTo moje przy tym do cienie sąale u mnie 3+4
ja od takich cieni zaczynałam, że widziałam je tylko jaTo moje przy tym do cienie sąale u mnie 3+4
A jakie z Twojego doświadczenia najlepiej się wybarwiają?ja od takich cieni zaczynałam, że widziałam je tylko ja
właśnie sobie zdałam sprawę, że robię codziennie testy od 4dpt (dziś jestem 20dpt). Robię conajmniej dwa testy dzennie, co daje sumę conajmniej 34 testów ciążowych na przestrzeni 3 tygdoni.
![]()