Kaalaa
Fanka BB :)
@Paula. sz kurde a ta kreska wygladala obiecujaco.. siknij moze jeszcze jutro? Moze pink czegos nie wylapal jeszcze? Mocz rozcienczony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam bialka w lodowce, zjadlabym beze bardzo, ale nie chce mi sie robic!Zrobiłam tort bezowy, idealna dawka cukru na podbicie energii, chcoiaz na chwilę gdy będzie trzeba![]()
Ale jakies ładne te cienie…Na oby dwóch jest cień.
Pojde po pinka chodz watpie na bank testowa i jestem 11dp to marne szanse i brzuch mnie boli jak na okres
Cienie ładne ale to fałszywe cienie .Ale jakies ładne te cienie…
Te testy kojarzę, że właśnie dziewczynom pokazywały takie widoczne testowe.Tez mi się wydaje że testowa
Lepiej nie kupować takich testów, które nie są zbytnio znane. Najlepiej te sprawdzone czyli pinki, facelle czy easyhome.Pink bialy wiec odradzam te testy .
Okresie przybywaj