• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Dzis z rana wpadl marsz 4 km, mimo mrozu i padajacego sniegu, wystraszyly mnie dwa losie bo sobie przebiegly przez ulice, ogromne są 😦dzis 24 dc, cos mnie brzuch okresowo pobolewa, ale sie jakos nie nastawiam na szybkie przyjscie, tym bardziej ze mi beta nie spadla do konca 🤔 teraz jedziemy na urodziny, milego popoludnia ☺️
U mnie był spacer z pieskami ☺️ okres powinnam dostać jutro ale nic nie czuje . Nic nie boli aż dziwne . Dziś wieczorem jeszcze zatestuje i bd wiadome czy czekac na okres czy jednak coś mnie zaskoczy

reklama
My jedziemy nad morze trochę rozprostować nogi, też z pieseczkiem. 🥰 Muszę czymś głowę zająć bo ciągle mam wrażenie, że mnie zalewa okres a wkładka czysta. 😵‍💫

Załączniki

• 20260215_161353.jpg
    20260215_161353.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Dziewczyny mam dziwną sytuację i potrzebuje Waszej oceny…
Jestem z narzeczonym w trasie wracamy do domu i byłam w toalecie i zauważyłam pojedynczy śluz jakby lekko zabarwiony na różowo, nigdy wcześniej tak nie miałam a jestem w 12 dniu cyklu… może Wy mi podpowiecie z czego może to wynikać ?

Pierwsze co mi przyszło do głowy to plamienie kołoowulacyjne 🤔

Zazdro porannego seksu 😜 ja od wtorku jestem wyposzczona, mąż se upuścił w piątek a ja dalej w biedzie 🤣 czekam jeszcze godzinkę jak dzieci wyemigrują z domu i zasiądę na mężu 😅😅
Też moze pójdę zrobić owulaka bo dziś 15dc a wczoraj był bladzioch bardzo ale śluz za to piękny, i bądź tu mądry.. choć u mnie owu w okolicach 19/20 dc

u nas jesteśmy oboje wyposzczeni. Musze na środowej wizycie zapytac czy mozemy współżyć bo mąż ostatnio próbowal mnoe zbałamucić ale musiałam odmówić bo miałam zakaz do bety 😅

Ja dzisiaj cały dzień bym spała. Jestem nieprzytomna 🤣

Witam w moim świecie 🤣🤣

Marzy mi się jamnik ❤️ kiedyś miałam

Jamnik ❤️ ja zawsze marzyłam o mopsie ale jamniki też są urocze 🥹

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry