Aleksandra96
Fanka BB :)
No na sprzęcie jest taka roznica że mój lekarz ma dużo gorszy sprzęt niż ten na sorze ...Może to kwestia sprzętu.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No na sprzęcie jest taka roznica że mój lekarz ma dużo gorszy sprzęt niż ten na sorze ...Może to kwestia sprzętu.![]()
Ja już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()
I odrazu lżej co ?Ja już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()
U mnie w tym roku stuknie 34A z ciekawości w jakim wieku jestes? I dziewczyny w ogole, ciekawa jestem jakie mamy przekrój. Ja w tym roku w listopadzie skończę 37 - ale musialam policzyć, bo nie chce mi sie w to wierzyćZatrzymałam sie na 27
Mieszkałam prawie 30 lat w bloku na 4 piętrze, więc znam ten ból… wszelkie opady leciały na góręI się wkur**łam niemiłosiernie już drugi czy trzeci raz dzisiaj. Ktoś na balkonie pali smierdziuchy a że nasz balkon wychodzi w wewnątrz L - mamy mieszkanie w samym rogu, to ten smród sobie kołuje. I ktoś pali na pewno do nami, komentuje głośno na balkonie ale to nic nie daje. Nie można mieć otwartego balkonu bo yebie co godzinę fają. Oszaleje.
Taaak ! Kamień z sercaI odrazu lżej co ?
Super cieszę się![]()
Maluszek ma 0,5 cm
Wspaniałe wieści!
Jak duży jest maluszek?
Mam nadzieję, że jutro podzielę się z Wami takimi samymi wieściami o serduszku zwłaszcza, że jesteśmy w podobnym terminie
Już tylko 15godz i 10minut![]()
SuperJa już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()