To ja już wydałam ponad tysiąca na pewnoChyba jakoś 600zl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja już wydałam ponad tysiąca na pewnoChyba jakoś 600zl
Na punkcje dostaniesz kieckeCo ubrać na punkcje? Może być taka koszula nocna a'la t-shirt?
A u mnie w bluzce bylam swojej plus ta sukieneczka od nich.Na punkcje dostaniesz kieckezostaniesz w samym staniku i tej sukience. W t shircie nie zostaniesz, bo muszą przykleić elektrody na klatce. Przynajmniej u mnie tak było.
a, to u mnie spódniczki był do transferu i badań, a do punkcji sukienka.A u mnie w bluzce bylam swojej plus ta sukieneczka od nich.
Ajj spódniczkę mialam na myslia, to u mnie spódniczki był do transferu i badań, a do punkcji sukienka.
O jedne co wiemCo ubrać na punkcje? Może być taka koszula nocna a'la t-shirt?
To zalezy jakie bedziesz miec te zarodki. Jak będziesz rozmawiała z Embriologiem to go zapytaj co uwaza ( u mnie w klinice Ci embrioodzy sa bardzo mili i tyle gadają ze potrafią sie na 10 min rozgadać o zarodku) . No I jak podejmiecie decyzję ile zarodkow idzie do badania to wybiorą najlepsze ktore będą badane. No I potem samemu noe decyduje sie który zarodek idzie do transferu tylko lekarz / embriolog decydujeJak szybko musiałyscie podjąć decyzję które z zarodków badacie? Jutro będę wiedziała czy coś się udało i jeśli tak to ile nadaje się do badania... Nie wiem czy wtedy już muszę podjąć decyzję że badamy wszystkie ( o ile będzie więcej niż jeden...) czy jak...nie chce takiej decyzji podejmować sama bo nie dźwignie tej odpowiedzialności.
Nie będę rozmawiała z embriologiem tylko z moim lekarzem. Właśnie o to mi chodzi kiedy my musimy podjąć tą decyzję ile ( o ile będzie więcej niż jeden) idzie do badania. Czy natychmiast podczas rozmowy czy później? Nie chcę podejmować decyzji sama.To zalezy jakie bedziesz miec te zarodki. Jak będziesz rozmawiała z Embriologiem to go zapytaj co uwaza ( u mnie w klinice Ci embrioodzy sa bardzo mili i tyle gadają ze potrafią sie na 10 min rozgadać o zarodku) . No I jak podejmiecie decyzję ile zarodkow idzie do badania to wybiorą najlepsze ktore będą badane. No I potem samemu noe decyduje sie który zarodek idzie do transferu tylko lekarz / embriolog decyduje