Witajcie!
Mligocka- ten cykl będzie owocny, więc radzę Ci się wyszaleć póki jeszcze możesz i nie jesteś w dwupaku!
AsiaSzw- daj znać jak jutro ten monitoring. Ja jutro tez mam monitoring i jade aż do Gdyni do Invimedu, bo ginka od nieplodnosci, która zapisala mi clo chce zobaczyć jak się jajka mają

Mój Mężuś prowadzi ze swoim Tata rodzinna firme, wiec Adasia mam praktycznie tylko na noc w domu, ale dobre i to :-) Z drugiej strony dzięki temu wybudowaliśmy dom bez kredytu, wiec cos kosztem czegos... No nic to jutro się Asiu MONITUJEMY od środka, hihi
Czekacudu- gratuluje SZCZĘŚCIARO! I teraz to chyba musisz zmienić nick, bo Twój cud właśnie zaczął się spełniać!
Malusiolka- Maluś, kurde im dalej w las tym gorzej z Twoimi Teściami. Co to sa za ludzie! Nie dziwie się, że boli Ciebie glowa, bo w takim domu wiariatów, to każdego "zdrowego" głowa by bolała!
Cyntia- Niech rośnie betka, to najważniejsze! Kolejna Szczęściara. Oby szybko pokrzywa z Ciebie zeszła,bo to zawsze niepotrzebny dodatkowy stres dla Ciebie i maleństwa.
Mychunia- masz racje, odpocznij sobie ochłoń i wtedy dopier zacznij się zastanawiać nad nowa praca i wtedy ruszył z kopyta pełną parą!
Olusia- a Ty masz dobrego Gina, któremu ufasz? Skoro tyle lat starań, to próbowałaś konsultować się z kims innym?
Gochson- Jeeest! Oby plamienia odeszły już całkiem! Wierze w Ciebie i tę fasolkę! Czekamy teraz na wizytę!
Ja mam dzisiaj na obiad UWAGA: spaghetti

A teraz ide sprzątac i potem pod dłuuugi prysznic,bo jutro wizyta u ginka, więc trzeba przejść szereg dokładnych czynności, w tym depilacji od palucha az po pachy