Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale, jak pięknie będzie po remoncie:-)
Nie denerwuj się tylko. Jeżeli coś będzie nie tak dam Ci namiary do mojej koleżanki, która w obydwóch ciążach brała insulinę z powodu cukrzycy ciężarnych. Dzieci zdrowiutkie i wcale nie olbrzymy.Młodszy ma dwa tygodnie:-)
Witam
Przepraszam ,ze dzić tylko o sobie ale cała noc nieprzespana - a gardło tak potwornie boli :-( :-( nic nie pomaga- boję się antybiotyku..........
Aha i do tego jeszcze krzywa cukrowa - czy ktoś ma swoje wyniki 50g glukozy a wyniki takie: na czczo 91 , po godzinie 152 - czy to jest dobrze ???????bo w sumie nie wiem :-)
dzień dobry
Anusieńko na gardło w ciąży dozwolone Tantum Verde (pastylki +spray) . Polecam, bo sama wypróbowałam;-)

Sensi- właśnie doczytałam i się tym martwię 2 dzień :- ( czyżby cukrzyca ciężarnych i te wszystkie wielowodzia, duże płody, przedwczesne porody - matko jak poczytałam to jestem załamana)
Anusieńko witaj ja w ciąży miałam cukier graniczny a moja córa ważyła 4740.Nie martw się tu nie ma reguł . ja uważam że to sprawy genetyczne . Matka Natura zaprogramowała ciebie i wielkość dzieci które urodzisz.Moja Kasia urodziła się przez cięcie cesarskie(i bardzo dobrze - przynajmniej ani ona ani ja nie namęczyłyśmy się.Moja 1 córka ważyła3900 i urodziła się naturalnie więc wiem o czym mówię) i obydwie dostały po 10 punktów . Pozytywne nastawienie to podstawa!!!Sensi- właśnie doczytałam i się tym martwię 2 dzień :- ( czyżby cukrzyca ciężarnych i te wszystkie wielowodzia, duże płody, przedwczesne porody - matko jak poczytałam to jestem załamana)

Też zatoki już nie bolą, ale nos ciągle zapycha się. Zakupki porządne zrobiłaś. Komoda to super sprawa i dobrze że Ci się do łapki przykleiła ;-):-)
Za to z pasją parę sudoku codziennie rozwiązuję :-)
Zdrowiej kochana szybciutko 

:-)