Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A po południu byłam u mojej pani gin.postanowiłam radykalnie rozprawić się z nadżerką, bo ostatnio miałam wrażenie, że mam ją na mózgu a nie na szyjce macicy
. no i się umówiłam na początek roku na laser-bezpłatnie w ramach NFZ
. Wcześniej czytałam na temat tego zabiegu i najczęściej było napisane, że można go robić w każdym czasie bez specjalnych przygotowań. A moja pani gin ma do tego inne podejście wypracowane przez lata: dostałam receptę na metronidazol (mam go przyjmować 10 dni przed @) przeczekać @ i jakieś 2 dni po-na zabieg. 9 w warunkach ambulatoryjnych).
Ja też mam, ale to po porodzie ;-)
Dzięki za maila ;-)
Witam:-)
Jestem właśnie kończę pakowanie idę się kąpać, golić i wybieram się do szpitala na 14. Mam jednak przeczucie, że wieczorkiem będę z powrotem w domciu;-)
Na wszelki wypadek proszę jednak o kciuki![]()
Dawaj koniecznie znać :-) My tu czekamy z niecierpliwością
:-) Buziaczki :-)
Teraz widze że juz mam na koncie kilka błędów
:-( Ale wierzę ze do naprawienia. Zabiaram sie za dokształacanie
i nie wiedziec czemu nawet ta data 25. paxdziernika juz wczesniej mi sie podobała;-) Najwazniejsze zeby wszystko przebiegło gładko dla dziecka i dla mamy

...ale przynajmniej mu wygodnie.
Zazdroszczę Tobie i Alkowi tej "kawusi" . Pozdrawiam cieplutko.

:-)
to moze u mnie tez to schorzenie wystepuje??? ;-)

a Wasza Ania to taki maly uparciuszek... 
Chociaż faktycznie lepszy byłby 1.12 
Zobaczymy, jak to będzie
Każdy z tych terminów jest jak najbardziej realny
A co do ubranek, to ja mam większość na 62, ale mam też trochę na 56
Jak będzie za mało, to też męża wyślę, żeby dokupił ;-) Ma wziąć po porodzie 2 tygodnie urlopu, to w razie czego pojeździ po sklepach :-)
Wszelkie pomysły mile widziane