reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Spadla, ale nadal powyzej coverline. Na dwoje babka wrozyla - widzialam wykresy gdzie spadala, widzialam gdzie ciaglae rosla. Trudno powiedziec. Poczekajmy dni kilka i sie okaze. Trudno gdybac

reklama
:-)no troche przezyc miałam ale co mam zrobić,siąsc i płakac nie chce
ja jako takich wielkich problemów z zajściem w ciąże nie mialam (a nie dodałam ,ze mam jeden jajnik:-)) ale nie moge jej utrzymac
ale lekarze co ,mówia bedzie dobrze i tyle bo co maja mówic
a ja jestem zodiakalna lwica:-)

Dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę przywitać się i spadam.
Nikola dzięki za radę, na pewno jeszcze przemyślę czy warto ryzykować i pogada, z ginem. Ale ja jestem z tych co lubią działać. Wolę coś robić, eksperymentować, przyspieszyć jeśli się da, niż siedzieć potulnie i czekać na swoją kolej. Tak to jest być niecierpliwym...

Jestem Baran:rolleyes2::-D

A dziś w pracy zaczął mnie mocno gnieść lewy jajnik. Na twarzy parę pryszczy, przez co czuję dyskomfort. Ochota na czekoladę jak nie wiem (a muszę schudnąć trochę, więc się męczę podwójnie). Niechybnie idzie @, ale kiedy zawita i jaka będzie nie wiem. Nachodzą mnie znów obawy, jak to ze mną będzie, czy wszystko wróci do normy, czy to się nie powtórzy, czy znajdę przyczynę i ją wyeliminuję, po prostu boję się....:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Lolitka ale dzis juz jak nic spadek :-((((

Ola a hormony mialas przebadane?? Bo moze to ich wina ze nie mozesz utrzymac fasolki....

A ja dzis do pracy przyjechalam na rowerku.

hej
badałam wszystko i lekarz powiedział,że w miare ok te wyniki ale jak widac cos nie wykryli
ale fajnie,na rowerku do pracy
ja sie musze wziąć za siebie ,mam 15kg do zrzucenia !

Ola ja mam kolo 10 do zrzucenia i najgorsze ze nie moge tego zrzucic... nie jem juz za duzo, chodze na basen, w zimie co weekend nartki, teraz jeszcze rower i nic!!!!:wściekła/y::angry::szok:

no nie ja sie tak nie staram,jem w miarę ale mało sie ruszam ale chodze na spacery z psem po lesie i postanowiłam częściej chodzic , bo tam jest tak pięknie:-)
tylko kleszcza wczoraj przyniosłam brr dobrze,ze go znalazłam od razu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry