lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ola
Dzieki kochana za zyczonka. Tia - dzis swietuje kolejny rocznik w dowodzie osobistym.
:-)
Dzieki kochana za zyczonka. Tia - dzis swietuje kolejny rocznik w dowodzie osobistym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szpasiarz;-) 

ja tez musze schudnac i mezowi mojemu tez by sie sprzydalo :-( ale on caly czas podjada slodycze ale objada sie na noc.... nie moge tego zwalczyc u niego 

Lolitka wszystkie naj, naj, naj.... i spelnienia marzen a sczegolnie tego jednego!!!!!
Alisa nie spie jeszczeja tez musze schudnac i mezowi mojemu tez by sie sprzydalo :-( ale on caly czas podjada slodycze ale objada sie na noc.... nie moge tego zwalczyc u niego
![]()
Mój to po przymiarce spodni ubiegłorocznych ma glupawą minkę

:-)

Mieszkam nad Odrą, ale akurat trasa do mojej pracy nie wiedzie przez wały, ani park i kończy się jeszcze przed Rynkiem...:-(
Z drugiej strony wiem, że jak coś z tego wyjdzie pozytywnie, to i tak jest jeszcze sporo do zbadania.
Nie chcę dostać bzika na punkcie badań, ale tak jakoś chcę mieć świadomość, że sprawdziłam co możliwe. Nadal czekam na @. Żałuję, że nie mierzyłam od zabiegu porannej temperatury, bo teraz guzik zaobserwuję, czy @idzie, czy nie... (Lolitka pewnie mi pokiwa palcem z dezaprobatą
) 

Nadal czekam na @. Żałuję, że nie mierzyłam od zabiegu porannej temperatury, bo teraz guzik zaobserwuję, czy @idzie, czy nie... (Lolitka pewnie mi pokiwa palcem z dezaprobatą)