Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ale nam sie tu zrobil watek o odchudzaniu 
Elzbietko dzieki za rady!!
Moze srpobuje tej diety. Na fitness mam zamiar isc od czerwca z kolezanka razem - samej mi sie nie chce :-(
Ale pocieszajace jest to ze nie jem: nutelli, chleba bialego (od ponad pol roku jemy z mezme ciemny chleb - razowy, orkiszowy, na zakwasie), staram sie jesc ostatni posilek o 18, coli wogole nie toleruje, chipsy sa baaaardzo sporadycznie, slodycze tez (no chyba ze mam dolek ;-)).
Ja ta moja wage wiaze z ta nieszczesna prl.... moze jak mi sie uda z tym uporac to waga tez pojdzie w dol....

Elzbietko dzieki za rady!!
Moze srpobuje tej diety. Na fitness mam zamiar isc od czerwca z kolezanka razem - samej mi sie nie chce :-(Ale pocieszajace jest to ze nie jem: nutelli, chleba bialego (od ponad pol roku jemy z mezme ciemny chleb - razowy, orkiszowy, na zakwasie), staram sie jesc ostatni posilek o 18, coli wogole nie toleruje, chipsy sa baaaardzo sporadycznie, slodycze tez (no chyba ze mam dolek ;-)).
Ja ta moja wage wiaze z ta nieszczesna prl.... moze jak mi sie uda z tym uporac to waga tez pojdzie w dol....
- coby mieć mobilizację do schudniecia. mam nadzieje ze zadziała. już kiedyś tak zrobiłam, ajk trafiłam na jakąś super promocje w LEE i neistety nie było mojego rozmiaru (wtedy 44), wiec kupiłam spodnie w rozmiarze 40. i teraz są na mnie w sam raz :-). dziś zakupiłam rozmiar 38 i mam nadzieje ze jeszcze w tym roku będe chodzić w tych spodnaich dopięta
;-)
Więc w moim przypadku, niestety, zakup za małych ciuchów byłby dużą rozrzutnością....

;-)