reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ty to żywot człeka poczciwego wiedziesz! Ja sobie co najwyżej petunie na balkonie pozrywam (albo lepiej nie, bo co mi zostanie...???)

reklama
czlek se musi troche odpoczac w zyciu. se teraz takei zycie postanowialm miec coby spokoj byl wokol i w tym blogim stanie oczekiwac na moja fasolke. urodzic ja tutaj, kilka miesiecy potrzymac i w swiat :-)

tez kiedys tylko na balkon se wyjsc moglam. wsio kwestia wyborow

Naucz dziecię wprzódy Duńskiego, no i dalej w świat! Popieram!

Balkon... nie balkon... ale też mój własny skrawek na świecie. Niczego nie żałuję -na wszystko przyjdzie pora :tak:

sie dziecko nauczy tak czy siak - ojciec dunczyk:)
brat bedzie dunczykiem wiec o to glowa nie boli:)

wlasny kat jest fajny. a jak masz to - to niczego wiecej nie trzeba, wsio inne to dziwactwa rozpieszczonych babek:)

Ach, so! No to gites!

Miasto lubię, a naturę kocham, więc może kiedyś do niej ucieknę:tak: Ale masz rację, własny kąt ważny i odpowiedni ludzie wokół - reszta mniej ważna!

Ja tez nature kocham. Tak mnie wychowano - natura, zwierzatka to dla mnie wsio co potrzeba do szczescia:)

ps. ale mnie brzucho uroslo od tego obiadu. bo jeszcze lodami zajadlam :-)

Idę robić kolację. Dziś rybka na chlebie z cebulką. A potem oglądnę sobie Dynastię Tudorów (w PL leci), zgłębiam ich zawiłości i intrygi, no i lubię w ogóle filmy kostiumowe:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry