reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej kochane! Wpadam jak zawsze po przerwie z nienacka:-) Pogoda dzis nie ciekawa (przynajmniej u mnie) wiec co tu robic.... moze na male zakupki sie wybiore???
Szczerze mowiac, to mi humor za bardzo nie dopisuje, bo sie @ zbliza wielkimi krokami i pewnie jutro, najdalej pojutrze u mnie zawita. Trace powoli nadzieje, choc wiem, ze poddawac sie nie mozna:no:

Melduję się!
Pogoda pod psem, nici z wyjazdu. Mój M. zabrał się za szafki w kuchni i majsterkowanie, ja poklikam sobie z Wami, posprzątam, upichcę coś na obiad i poleniu****ę i tak sobie dzień zleci. Jutro ma być lepiej, więc druga szansa, żeby sobie gdzieś pojechać, albo druga opcja, gdyby lało: zwiedzić wystawę w Hali Stulecia "Europa-nasza historia".

Eschenbach, jem późno, bo siedzę do późna. Gdybym nie zjadła o tej porze, to napadłby mnie głód o północy, a to najgorsze co może być!!!
Niezłą "drzemkę" sobie strzeliłaś! ;-) Ale widocznie tego potrzebowałaś.

Suri_30, dlaczego chcesz się poddawać? Nie wolno!!! Zakupki dobry pomysł na brzydką pogodę. Ja już po. Robimy większe zakupy w czwartki, żeby uniknąć mega tłoku w weekend.:tak:

Lolitka, nie strzaskaj się na słońcu za bardzo! Co by słowiańską urodę jeszcze widać było!!
Jaki pajacyk, bo nie wiem za bardzo?

[po kilkunastu minutach] : Skoro Was teraz nie ma, to idę sprzątać :)
Potem zajrzę!

Ostatnia edycja:
No wpadlam na sekunde bo goscia w sensie mamy....Moje przyjaciel to ksiadz:szok: i chcial nas odwiedzic zanim na misje do Afganistanu wyjedzie. Wiec siedza i swiergotaja teraz

Alisa
No jak to jakiego pajacyk. www.pajacyk.pl codziennie na glodne dzieci trzeba kliknac.

Lece sie nadal opalac/gosciowac. Wieczorem mnie golabki na obiad do zrobienia czekaja :eek:

No wpadlam na sekunde bo goscia w sensie mamy....Moje przyjaciel to ksiadz:szok: i chcial nas odwiedzic zanim na misje do Afganistanu wyjedzie. Wiec siedza i swiergotaja teraz

Alisa
No jak to jakiego pajacyk. www.pajacyk.pl codziennie na glodne dzieci trzeba kliknac.

Lece sie nadal opalac/gosciowac. Wieczorem mnie golabki na obiad do zrobienia czekaja :eek:

Jasne, będę codziennie klikać na pajacyka.

No to opalać czy gościować?? Lola, ja Ci chyba nie muszę zwracać uwagi, jaką postawę należy przy księdzu przyjąć?;-)

Dobra, wracam do ściery, na razie!

Ostatnia edycja:
Głodna już jestem na potęgę, a kuchnia zawalona - majsterkowanie w toku, dopiero się rozkręcił na dobre... Wcinam więc banana, co mi innego pozostaje???:-(:-p

Ksiadz da rade...Jest spoko wyluzowany i zartami wali. Ja w mini i browcem sie siedze i usmiecham :-) cailo na slonce wystawione....a chlopy w cieniu na tarasie siedza

Banan tuczacy kochanie, ale dajacy pozytywne energie i dobry na depresje. Ja na lunch zjadlam sledzia z czarnym chlebem :) (nie mowcie nic, nauczylam sie tego u nich)

Lolitka, jesteś po prostu mała skandalistka i tyle:-D:laugh2::-D słów mi do Ciebie brak:sorry:

Ja nic nie mówię, jak bym nie miała pszennego pod ręką, to też bym z czarnym zagryzła:tak:
"Banan tuczy", "banan tuczy", darling, a ty myślisz, ze browczyk nie?:laugh2: Nie mam jak do kuchni wejść, to jem co dam radę dosięgnąć. Mój majster między młotkiem a gwoździem piwko trzyma, więc głodu tak nie czuje.

Chałupkę posprzątałam, m.in. biureczko też, więc milej będzie mi teraz klikać.
Tylko żebym miała z kim, bo Wy wciąż zajęte:-(:-(:-(

reklama
Na ile do tego Afganistanu jedzie? Ja mam księdza w dalszej rodzinie, na misji w Kenii siedział.

... a marudzę tak, bo właśnie tej @ nie mam...

Ha! Kuchnia wolna!! Lecę tłuc kotlety! na razie!

Jeszcze siedzę chwilkę, bo sprząta teraz kuchnię....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry