reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie,

Wiecie... wczoraj wieczorem w oczekiwaniu na Was usnelam.... ominely mnie wieczorne pogaduszki z Wami... i wstalam dzis rano o 7 :szok::szok: nawet nie slyszalam kiedy maz z garazu wrocil....

Nikola Ty jestes zaraz po odstawieniu tabsow?? To moze w tym cyklu jeszcze owu nie bedzie.... spokojnie poczekaj.... a sprobuj zapytac na watku o testach owu...

Lolitka, Alisa Wy tak na noc sie opychacie?? JA o tej porze to juz nie jem... no moze jablko albo kisiel...

Lolitka a kapalas sie juz w wodzie?? JA w dlugi weekend majowy w jeziorze sie kapalam - woda miala kolo 8 stopni ciepla :szok: i wlasnie w ten sposob oczy z orbit mi wychodzily :-D
No i nie dziwo ze po takiej kolacji brzucho Ci urosl...

Eschenbach

No nie kapalam sie bo zimno jak diabel. A ja z definicji mroziak jestem wiec do wody to ledwo i w lato wchodze
Ale tutaj kurna mowie wam - babki 60-70 lat z rana leca w szlafrokach na plaze sie kapac i w zime :szok: Jak przejezdzam kolo nich samochodem to podwojne ogrzewanie wlaczam bo ciary ida po plerach

A TY zamiast czekac trzeba bylo gadac. Ja na forum sama byla do 22.30 i poszla spac. Alisa mowi ze idzie, ja sama zostala i sie zadna nie odezwala ze jest :crazy:

A tera wypila kawke ranna, chwile posiedze i jedziemy na male zakupy. A jutro......POKAZ CIAGNIKOW :laugh2::laugh2: Tutaj sa pokazy najwiekszch traktorow, takich oczywiscie ktorych rolnik nawet na polu nie uzywa bo sa za duze, za szybkie za glosne - 12,000 KONI mechanicznych !!!!. Ide to cudo zobaczyc jutro....Ot takie mamy tu na wsi po lasem rozrywki :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Lolitka oj to ja bym chyba tez sprobowala razem z tymi babkami do wody wskoczyc :tak:
A ja czekalam jak poszlas jesc kolacje.... i usnelam :-(tak mniej wiecej kolo 19 to bylo :eek:

A ja teraz tez kawusie popijam :tak:

No to se niezle przysnelas o 19 :)

Jaki u was program dnia ? Ja widze ze slonce zaczyna wychodzic wiec po zakupach ok 13 pojde na taras sie opalac coby byc seks bomb :laugh2:

Lolitka no u mnie to raczej sie nie poopalam... w deszczu jakos chyba mi to nie wyjdzie :-D
A na 14 jade do pracy na mecz, a po meczu prosto do rodzicow jade i wroce do domku jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry