reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej kochane! Wpadam jak zawsze po przerwie z nienacka:-) Pogoda dzis nie ciekawa (przynajmniej u mnie) wiec co tu robic.... moze na male zakupki sie wybiore???
Szczerze mowiac, to mi humor za bardzo nie dopisuje, bo sie @ zbliza wielkimi krokami i pewnie jutro, najdalej pojutrze u mnie zawita. Trace powoli nadzieje, choc wiem, ze poddawac sie nie mozna:no:

Nadzieja zawsze przymiera jak sie malpa pojawia, ale potem przed owu sie cos w nas budzi....i trzyma w nadziei do nastepnego testowania

PRZYTULAM

reklama
Tera mi sie gotuja a ja odpoczywam :)
Mloda z patelenki kapustka jest gites.

Po dunsku - kobito, ja w domu rzadko gotuje: moj robi obiady, ja bardziej w weekendy tylko:) Dunczycy maja te same zarcie co i my - ja sie czuje jak w domu z kuchnia. Maja kilka swoich dziwactw ale ogolnie bardzo podobne do nas

Złoty chłopak :tak: Nie wiedziałam, że koledzy z Północy podobnie jadają.

Z innej beczki: Znacie sposoby (naturalne) na przyspieszenie @?

Lolitka..... ja chciałam, żeby to poważnie zabrzmiało....
Alkohol rozrzedza krew, wiem, ale jakoś na razie nie zadziałał w ogóle. Sex, owszem, wiem, ale teraz wykluczony, wrócę doń dopiero po pierwszej @, więc niech już przyjdzie!!!
W moim przypadku przyjście @ będzie oznaczało dla mnie powrót do nomalności...........................:-(

Lolitka, fajnie Ci z tym rowerem. Sama jeździsz czy z Twoim Lubym?

My z lubym wsio robimy razem...Jak cienie jeden za drugim :-)

Kochana, nie znam innych sposobow - tylko o tych 2 slyszalam. Kiedy sie spodziewasz jej przyjscia ?

To podobnie jak my - dwaj muszkieterowie, póki co;-)

Zabieg był 27.04., to wypadałoby, żeby już była. Na 25-26. typowałam, ale ona jeszcze nie chce. Wszystkie znaki na niebie mówią, że będzie, bo co chwila jakiś pryszcz wyskoczy, włosy szybciej się przetłuszczają i troszkę podbrzusze czuję. No, ale jak ni ma tak ni ma:-(

Ano wlasnie. Jak by se tempke mierzyla to by tera wlosow nie rwala z zamartwiania :crazy:

Sprobuj pomierzyc kochanie od nastepnego cyklu, naprawde uspokoja i pomaga bo wie czlowiek na czym stoi

I znów kiwasz mi paluszkiem!:no:
Dobrze, obiecuję, od nowego cyklu wrócę do mierzenia. Zgodzę się z tym, że wiadomo, na czym się stoi. Ale jak się @ spóźnia, to wtedy i tak spokoju nie ma, no bo dlaczego nie ma??? No chyba, że to upragniona fasolka!

Alisa ja tez slyszalam o przyspieszajacym dzialaniu alkoholu, czy to prawda nie wiem. Ale chyba sama sobie dzis zapodam dawke, bo i ja bym chciala juz dostac @ i zaczac nowy cykl. Gin przekonal mnie do clo wiec w tym cyklu kolejny eksperyment. Bede do tego jeszcze monitorowac, czy wszystko jest OK.

reklama
Może teraz będę miała cykl 34-35, już tak bywało. Miejmy nadzieję, że nie będę długo czekała.

Suri, to będę trzymać kciuki za clo i monitoring. A jeśli zdecydujesz się na lampkę wina, żeby @ przyspieszyć, to toast za powodzenie przedsięwzięcia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry